Eva Máziková odvezie fanúšikov v taxíku naprieč Slovenskom

Temperamentná slovenská speváčka a hlavná hviezda aktuálnej reklamnej kampane Telekomu Eva Máziková vyrazí na turné, avšak veľmi netradičné. V známom ružovom taxíku prejde naprieč Slovenskom a jej fanúšikovia sa s ňou budú môcť stretnúť postupne až v 9 mestách. Výhercovia súťaže, ktorá dnes štartuje na Facebooku, sa budú môcť v taxíku dokonca aj odviesť a porozprávať sa so speváčkou o čomkoľvek, čo ich zaujíma.

Cesta Evy Mázikovej naprieč Slovenskom začne 18. septembra. Počas troch dní sa s ňou jej priaznivci budú môcť postupne stretnúť v Trnave, Nových Zámkoch, Leviciach, Zvolene, Banskej Bystrici, Martine, Poprade, Spišskej Novej Vsi a Prešove.

V každom z uvedených miest príde speváčka so svojim taxíkom priamo k Telekom Centru. Tu sa s ňou bude môcť ktokoľvek stretnúť, porozprávať či odfotiť. Tí šťastnejší však zažijú ešte viac.

Na adrese www.happyjazda.sk dnes štartuje súťaž o možnosť odviesť sa s Evou Mázikovou v jej taxíku. Úlohou súťažiacich je napísať, prečo by sa so speváčkou mali odviesť práve oni a čo by sa jej chceli opýtať. Prihlasovať sa môžu na konkrétne mestá a trasy.

Tí najoriginálnejší sa s energickou speváčkou budú môcť nielen zviesť a porozprávať v jej ružovom taxíku, na pamiatku od nej dostanú aj podpísané CD a od organizátorov následne i DVD so záznamom ich nevšedného stretnutia.

„Do prísľubu našej značky Zažime to spolu sa snažíme vniesť ďalší rozmer a ľuďom prinášame možnosť na vlastnej koži prežiť to, čo poznajú z televíznej obrazovky. Účastníkom súťaže ponúkame autentický zážitok z nekonečne veselých hovorov s pravdepodobne najurozprávanejšou osobnosťou na Slovensku. Zároveň ľuďom umožníme stať sa priamou súčasťou našej reklamy, podobne, ako tomu bolo napríklad v úspešnej kampani Odkazy,“ povedala o projekte Drahomíra Juríková, šéfka marketingovej komunikácie Slovak Telekomu.

Z netradičného turné speváčky – taxikárky vznikne séria autentických videí. Nakrúcať ich bude popredný slovenský dokumentarista a režisér Juraj Lehotský (Slepé lásky). Tie najlepšie momenty použije Telekom vo svojej reklamnej kampani k nekonečným hovorom s paušálmi Happy.

Prihláste sa a vložte PR článok

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Príďte na Deň otvorených dverí v Novom Ružinove

Chcete vidieť, ako môže vyzerať kvalitné mestské bývanie? Príďte sa o tom presvedčiť 23.9. na Deň otvorených dverí.