Piatok, 13. december, 2019 | Meniny má Lucia

Aká móda pristane Vám?

Vraví sa, že šaty robia človeka. Oblečenie je jednoducho ďalší spôsob komunikácie so svetom – ak si vezmete blúzku so sukňou bude hneď každému jasné, že ste asi seriózna osoba.

Vraví sa, že šaty robia človeka a mnohí z nás iba súhlasne prikývnu. Oblečenie je jednoducho ďalší spôsob komunikácie so svetom – ak si vezmete blúzku so sukňou bude hneď každému jasné, že ste seriózna osoba a na pracovnom pohovore možno získate plusové body. Vo veľkom obchodnom centre ihneď spoznáte predavača podľa rovnošaty; keby ju nemal tak výraznú mohli by ste omylom osloviť ďalšieho zákazníka. Či už chceme alebo nie spôsob obliekania nás zaraďuje do skupín ľudí s rovnakým štýlom.

Každý z nás chce viac než len priemer, a to platí aj v móde. V snahe byť „in“ a kráčať s dobou neváhame utrácať peniaze za drahšie módne oblečenie. Existujú však aj cenovo dostupnejšie značky snažiace sa ísť zlatou strednou cestou. Ponúkajú kvalitné, ale zároveň lacnejšie oblečenie.

Ak si však potrpíte na zvučné mená zo sveta módy akými sú Armani, Gucci alebo Guess máte dve možnosti: buď si priplatíte, alebo počkáte na výpredaje. V tom druhom prípade urobíte naozaj dobre pretože luxusné módne značky vedia príležitostne znížiť ceny až na prekvapivo nízku úroveň. Pri nahradzovaní starších modelov za novšie môžete nájsť svoj vytúžený pulóver pokojne až o polovicu lacnejší. Načo preplácať ak sa viete vynájsť?

Módne oblečenie môžete nosiť nielen do práce počas bežného dňa, ale aj počas turistiky či cestovania. Na trhu totiž pôsobia výrobcovia venujúci sa výrobe športového oblečenia. Nie všetci sa venujú iba „klasickej“ móde, ale nájdu sa aj dobrodruhovia ktorí prerazili vo svete športu. Takéto modely sú nielen mimoriadne trendy, ale aj pohodlné a praktické. Za pozornosť stojí napríklad Bushman (dobrodružné oblečenie pre každého), Adio (skejtbord) a Tommy Hilfiger (výrobca ponúkajúci športovo-elegantné oblečenie).

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Kam na výlet so svojimi známymi

Darovať možete aj kúsok Slovenska.

First moment Turecko: Využite zľavy na špičkové hotely

First moment zľavy do Turecka očakáva veľa dovolenkárov. Ušetrite za top hotely.

Slovenské Vianoce kedysi a dnes

Aké boli a aké sú Vianoce dnes.