Aká móda pristane Vám?

Vraví sa, že šaty robia človeka. Oblečenie je jednoducho ďalší spôsob komunikácie so svetom – ak si vezmete blúzku so sukňou bude hneď každému jasné, že ste asi seriózna osoba.

Vraví sa, že šaty robia človeka a mnohí z nás iba súhlasne prikývnu. Oblečenie je jednoducho ďalší spôsob komunikácie so svetom – ak si vezmete blúzku so sukňou bude hneď každému jasné, že ste seriózna osoba a na pracovnom pohovore možno získate plusové body. Vo veľkom obchodnom centre ihneď spoznáte predavača podľa rovnošaty; keby ju nemal tak výraznú mohli by ste omylom osloviť ďalšieho zákazníka. Či už chceme alebo nie spôsob obliekania nás zaraďuje do skupín ľudí s rovnakým štýlom.

Každý z nás chce viac než len priemer, a to platí aj v móde. V snahe byť „in“ a kráčať s dobou neváhame utrácať peniaze za drahšie módne oblečenie. Existujú však aj cenovo dostupnejšie značky snažiace sa ísť zlatou strednou cestou. Ponúkajú kvalitné, ale zároveň lacnejšie oblečenie.

Ak si však potrpíte na zvučné mená zo sveta módy akými sú Armani, Gucci alebo Guess máte dve možnosti: buď si priplatíte, alebo počkáte na výpredaje. V tom druhom prípade urobíte naozaj dobre pretože luxusné módne značky vedia príležitostne znížiť ceny až na prekvapivo nízku úroveň. Pri nahradzovaní starších modelov za novšie môžete nájsť svoj vytúžený pulóver pokojne až o polovicu lacnejší. Načo preplácať ak sa viete vynájsť?

Módne oblečenie môžete nosiť nielen do práce počas bežného dňa, ale aj počas turistiky či cestovania. Na trhu totiž pôsobia výrobcovia venujúci sa výrobe športového oblečenia. Nie všetci sa venujú iba „klasickej“ móde, ale nájdu sa aj dobrodruhovia ktorí prerazili vo svete športu. Takéto modely sú nielen mimoriadne trendy, ale aj pohodlné a praktické. Za pozornosť stojí napríklad Bushman (dobrodružné oblečenie pre každého), Adio (skejtbord) a Tommy Hilfiger (výrobca ponúkajúci športovo-elegantné oblečenie).

SkryťVypnúť reklamu

Komerčné články

2. Ale že brutálny hráčsky notebook
  3. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  4. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  5. Priesady ako zo škatuľky
  6. Chceš vlastniť nový Galaxy S24, vyskúšaj ho vďaka Try Galaxy?
  7. Každý piaty zomrie
  8. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých
  1. Na zdraví záleží
  2. Prečo cena Bitcoinu rastie? Kam až môže vystúpať?
  3. Ako Japonci potopili ruské nádeje na Ďalekom východe
  4. Jar bez únavy: Aktívny životný štýl ako liek
  5. Rozbieha sa online súboj o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  6. Súťaž Fénix – Kultúrna pamiatka roka štartuje online hlasovanie
  7. Štartuje online hlasovanie o najkrajšiu obnovenú pamiatku
  8. Slováci hlasujú online za najkrajšiu obnovenú pamiatku
  1. Bezstarostný relax? Objavte tieto skvelé hotely pre dospelých 12 155
  2. Každý piaty zomrie 8 906
  3. Budúcnosť VÚSCH je v špičkovej medicíne a spokojnosti pacientov 8 775
  4. Špičkové pokrytie v záhrade či v pivnici? 7 808
  5. Devínska Kobyla teraz 6x dobrodružnejšia: Tipy, čo neprehliadnuť 3 801
  6. Trúfame si pristáť s lietadlom, ale na toto nám odvaha chýba 3 733
  7. Značka Cupra má na Slovensku už šesť nových Cupra garáží 3 509
  8. Ako sporiť na dôchodok? Radí odborník 2 853
SkryťVypnúť reklamu

Onkologické ochorenia sú druhou najčastejšou príčinou hospitalizácií a úmrtí na Slovensku.

INZERCIA 10 h

Po pandémii, keď sa ekonomiky snažia oživiť a hľadajú stabilnú budúcnosť, digitálne meny ako Bitcoin opäť získavajú na význame.

INZERCIA 10 h

Nové číslo Historickej revue už v predaji aj s knižnou predplatiteľskou akciou.

SkryťZatvoriť reklamu