Podnikáme zodpovedne

ČSOB je jedným z najsilnejších hráčov na slovenskom bankovom trhu a k svojej pozícii sa stavia zodpovedne. V týchto dňoch vydala prvú správu o spoločenskej zodpovednosti ČSOB, a.s., v ktorej sa nachádza prehľad aktivít v oblasti zodpovedného podnikania za rok 2011. Cieľom správy je poskytnúť verejnosti informácie týkajúce sa všetkých aspektov zodpovedného podnikania ČSOB od starostlivosti o klientov, cez starostlivosť o zamestnancov, zodpovedný prístup k ochrane životného prostredia, až po aktivity v oblasti podpory komunity.

Skvalitňujeme služby

Zodpovedné podnikanie pre nás znamená dbať na zodpovedný, etický a transparentný prístup k našim klientom, obchodným partnerom, zamestnancom a všetkým zainteresovaným stranám. „V rámci služieb pre našich klientov sme pokračovali v snažení zjednodušovať jednotlivé balíky našich služieb s dôrazom na skvalitnenie internet bankingu a zabezpečenie platieb cez internet“, povedal Daniel Kollár predseda predstavenstva a generálny riaditeľ ČSOB.

Chránime životné prostredie

Zodpovedne pristupujeme k životnému prostrediu. „Zaviedli sme napríklad elektronické výpisy z účtov, čím sme zmiernili negatívny vplyv na životné prostredie“, doplnil Daniel Kollár.

Pomáhame komunite

V decembri 2010 sme založili ČSOB nadáciu, prostredníctvom ktorej chceme aktívne zapájať verejnosť a kolegov do verejnoprospešných či dobrovoľníckych aktivít, a taktiež dosiahnuť pozitívnu zmenu prostredníctvom realizácie rôznych projektov z oblasti zdravého a aktívneho životného štýlu, vzdelávania (predovšetkým spolupráca s vysokými školami - študijné odbory blízke oblasti podnikania našej finančnej skupiny), či zdravia (najmä pomoc a podpora smerujúca chorým deťom v nemocniciach a pomoc v oblasti zdravia našim zamestnancom).

Podporujeme talenty

Už po niekoľký raz sme úspešne zrealizovali jedinečný program pre študentov vysokých škôl ČSOB HlavaPäta, ktorý umožnil mladým ľuďom predviesť svoj talent a inovatívny prístup pri riešení praktických z bankového prostredia.

Viac na:

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.