Podnikáme zodpovedne

ČSOB je jedným z najsilnejších hráčov na slovenskom bankovom trhu a k svojej pozícii sa stavia zodpovedne. V týchto dňoch vydala prvú správu o spoločenskej zodpovednosti ČSOB, a.s., v ktorej sa nachádza prehľad aktivít v oblasti zodpovedného podnikania za rok 2011. Cieľom správy je poskytnúť verejnosti informácie týkajúce sa všetkých aspektov zodpovedného podnikania ČSOB od starostlivosti o klientov, cez starostlivosť o zamestnancov, zodpovedný prístup k ochrane životného prostredia, až po aktivity v oblasti podpory komunity.

Skvalitňujeme služby

Zodpovedné podnikanie pre nás znamená dbať na zodpovedný, etický a transparentný prístup k našim klientom, obchodným partnerom, zamestnancom a všetkým zainteresovaným stranám. „V rámci služieb pre našich klientov sme pokračovali v snažení zjednodušovať jednotlivé balíky našich služieb s dôrazom na skvalitnenie internet bankingu a zabezpečenie platieb cez internet“, povedal Daniel Kollár predseda predstavenstva a generálny riaditeľ ČSOB.

Chránime životné prostredie

Zodpovedne pristupujeme k životnému prostrediu. „Zaviedli sme napríklad elektronické výpisy z účtov, čím sme zmiernili negatívny vplyv na životné prostredie“, doplnil Daniel Kollár.

Pomáhame komunite

V decembri 2010 sme založili ČSOB nadáciu, prostredníctvom ktorej chceme aktívne zapájať verejnosť a kolegov do verejnoprospešných či dobrovoľníckych aktivít, a taktiež dosiahnuť pozitívnu zmenu prostredníctvom realizácie rôznych projektov z oblasti zdravého a aktívneho životného štýlu, vzdelávania (predovšetkým spolupráca s vysokými školami - študijné odbory blízke oblasti podnikania našej finančnej skupiny), či zdravia (najmä pomoc a podpora smerujúca chorým deťom v nemocniciach a pomoc v oblasti zdravia našim zamestnancom).

Podporujeme talenty

Už po niekoľký raz sme úspešne zrealizovali jedinečný program pre študentov vysokých škôl ČSOB HlavaPäta, ktorý umožnil mladým ľuďom predviesť svoj talent a inovatívny prístup pri riešení praktických z bankového prostredia.

Viac na:

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.