Podnikáme zodpovedne

ČSOB je jedným z najsilnejších hráčov na slovenskom bankovom trhu a k svojej pozícii sa stavia zodpovedne. V týchto dňoch vydala prvú správu o spoločenskej zodpovednosti ČSOB, a.s., v ktorej sa nachádza prehľad aktivít v oblasti zodpovedného podnikania za rok 2011. Cieľom správy je poskytnúť verejnosti informácie týkajúce sa všetkých aspektov zodpovedného podnikania ČSOB od starostlivosti o klientov, cez starostlivosť o zamestnancov, zodpovedný prístup k ochrane životného prostredia, až po aktivity v oblasti podpory komunity.

Skvalitňujeme služby

Zodpovedné podnikanie pre nás znamená dbať na zodpovedný, etický a transparentný prístup k našim klientom, obchodným partnerom, zamestnancom a všetkým zainteresovaným stranám. „V rámci služieb pre našich klientov sme pokračovali v snažení zjednodušovať jednotlivé balíky našich služieb s dôrazom na skvalitnenie internet bankingu a zabezpečenie platieb cez internet“, povedal Daniel Kollár predseda predstavenstva a generálny riaditeľ ČSOB.

Chránime životné prostredie

Zodpovedne pristupujeme k životnému prostrediu. „Zaviedli sme napríklad elektronické výpisy z účtov, čím sme zmiernili negatívny vplyv na životné prostredie“, doplnil Daniel Kollár.

Pomáhame komunite

V decembri 2010 sme založili ČSOB nadáciu, prostredníctvom ktorej chceme aktívne zapájať verejnosť a kolegov do verejnoprospešných či dobrovoľníckych aktivít, a taktiež dosiahnuť pozitívnu zmenu prostredníctvom realizácie rôznych projektov z oblasti zdravého a aktívneho životného štýlu, vzdelávania (predovšetkým spolupráca s vysokými školami - študijné odbory blízke oblasti podnikania našej finančnej skupiny), či zdravia (najmä pomoc a podpora smerujúca chorým deťom v nemocniciach a pomoc v oblasti zdravia našim zamestnancom).

Podporujeme talenty

Už po niekoľký raz sme úspešne zrealizovali jedinečný program pre študentov vysokých škôl ČSOB HlavaPäta, ktorý umožnil mladým ľuďom predviesť svoj talent a inovatívny prístup pri riešení praktických z bankového prostredia.

Viac na:

Najvýhodnejšie ročné online predplatné SME.sk len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.