O2 zapína svoju 3G sieť v ďalších lokalitách

Pred pár dňami O2 spustilo svoju vlastnú 3G sieť aj v lokalitách Sliač, Donovaly, Šachtičky, Kováčová, Bánovce nad Bebravou a Nové Mesto nad Váhom. Čo to pre zákazníkov mobilného operátora znamená a aké výhody im štart 3G siete prinesie, o tom sme sa pozhovárali s Martinou Jamrichovou, hovorkyňou O2.

Pred pár dňami ste v ďalších lokalitách spustili vašu 3G sieť. Čo to prinesie vašim zákazníkom?
3G sieť O2 postupne zapína od leta minulého roka v jednotlivých mestách na Slovensku. Minulý týždeň sme ju zapli aj v niektorých miestach Vášho regiónu. Zákazníkom sa preto v tejto lokalite zobrazí na displejoch telefónov, ktoré sú schopné pracovať v 3G sieti, symbol 3G resp. 3,5G Našim cieľom je totiž do jesene 2012 pokrývať už 50 % populácie, čo predstavuje ďaších 160 miest a obcí.

Čo teda zapnutie siete bude pre vašich zákazníkov znamenať?
Zákazníkom, ktorí sú zvyknutí využívať internetové pripojenie sa podstatne zvýši rýchlosť pripojenia. Zákazníci O2 teda budú môcť dátové služby, určené pre mobilné telefóny alebo notebooky, využívať intenzívnejšie a rýchlejšie. Pracujúcim na cestách, ale aj častým návštevníkom sociálnych sietí, ako napríklad Facebook či Pokec, a webových stránok totiž prinesie pohodlné pripojenie kdekoľvek, kde ho budú potrebovať.

Aké služby chystáte na svojej 3G sieti pre Vašich zákazníkov?
Našim zákazníkom je k dispozícii ponuka atraktívnych internetových balíčkov. Je zostavená tak, aby mal každý zákazník možnosť veľmi jednoducho si zvoliť a využívať najvhodnejší produkt bez toho, aby potreboval množstvo informácií o technických parametroch. Nemusí sa pritom báť, že mu príde vysoká faktúra. Každá ponuka pre rezidenčných zákazníkov totiž obsahuje ochranu pred vysokou faktúrou. Zákazníkom táto ochrana zaručí, že po prečerpaní balíčka sa prenesené dáta už nespoplatňujú, dátové prenosy budú obmedzené. Internetové balíčky sú k dispozícii všetkým zákazníkom O2, starým aj novým, s platbou na faktúru aj s dobíjaním kreditu. Veľmi radi pomôžeme zákazníkom s nastavením mobilného telefónu aj základných služieb či už osobne alebo cez internet na našej stránke.

Akú rýchlosť budú zákazníci v 3G sieti dosahovať?
So všetkými internetovými balíčkami O2 môžu zákazníci dosiahnuť maximálne 14,4 Mbit/s pre prijímanie a 2 Mbit/s pre odosielanie dát. Skutočná prenosová rýchlosť je však závislá od koncového zariadenia zákazníka, aktuálnej vyťaženosti siete, či rázu krajiny v konkrétnej lokalite.

Prihláste sa a vložte PR článok

3 mýty, ktorým ste možno uverili. Ale ako je to naozaj?

Zdravotná poisťovňa Dôvera reaguje na článok VšZP.

Novinka v realitnom biznise! Zatiaľ dostupné len v Grand Koliba

V Bratislave je dopyt po bývaní enormný. Stavebný ruch je citeľný vo všetkých bratislavských štvrtiach.

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.