Štvrtok, 22. august, 2019 | Meniny má Tichomír

Najlepší hotel na svete priamo u nás

Marrol's Boutique Hotel na Tobruckej ulici v Bratislave sa nedávno umiestnil na najvyššej priečke v hodnotení hotelov celého sveta. Hotel získal cenu "Expedia Insiders Select Award" spoločnosti Expedia, na stránkach ktorej hodnotí až 500 000 užívateľov svoju spokojnosť s kvalitou a cenou služieb v hoteloch, v ktorých boli ubytovaní.

Táto cena je každoročne udeľovaná vo veľmi silnej konkurencii svetoznámych značiek, preto poteší aj to, že tento hotel je vlastnený aj riadený Slovákmi.

Doprajte si luxus

Jedna noc v tomto luxusnom 5 hviezdičkovom hoteli v apartmáne typu Grand vás bude stáť 1050 EUR pre dvoch, cez online hotelový rezervačný portál HotZebra.sk sú ale k dispozícii izby už od 112,50 EUR na noc v dvojlôžkovej izbe aj s raňajkami, čo je cena, pri ktorej si väčšina ľudí vie predstaviť krásny víkend v luxusnom prostredí.

Hotel sídli v historickom centre v pamiatkovo chránenej budove, izby sú zariadené dobovým nábytkom, luxusnými látkami a prírodnými materiálmi. Bezplatné fitness centrum, počítač, internet, alebo prípitok na privítanie sú ďalšími drobnosťami, vďaka ktorým hostia odchádzajú spokojní.

Viac informácií o Marrol's Boutique Hotel je možné získať aj cez hotelový rezervačný systém HotZebra.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.

Filmári objavili skryté krásy Novej Bane – tu je video

Novobansko je plné prírodných krás a histórie. Závod v Novej Bani sa vyvíja spolu s ním a podporuje jeho poklady. Pozrite si ich!

Zdroj: Knauf Insulation