Globálna poradenská spoločnosť Capco mieri na Slovensko

Nová pobočka v Bratislave rozšíri klientský servis a ponúkne nové pracovné miesta.

Capco, globálna konzultačná spoločnosť v oblasti manažmentu a technológií, zameraná výhradne na finančný sektor, expanduje a otvára svoju novú pobočku v Bratislave. Firma sa zameriava na odvetvie finančných služieb a prináša inovatívne riešenia v niekoľkých segmentoch – bankovníctvo, kapitálové trhy, správa aktív a investícií, poisťovníctvo a technológie. Spoločnosť zamestnáva celosvetovo viac ako 1500 odborníkov, pričom úspešne pomáha klientom zvyšovať tržby, riadiť riziko a zmeny regulácií, znižovať náklady a zvyšovať kontrolu.

Spoločnosť je vo svete rešpektovaná vďaka schopnosti dodať komplexné riešenia a transformačné programy, pričom svojim klientom ponúka expertné konzultácie, technologickú integráciu a manažment služieb. Vďaka skúsenostiam a odbornému zázemiu, firma poskytuje nevyhnutné technológie a služby, ktoré klientom pomáhajú v riadení a napredovaní ich spoločností.

Capco bola založená v roku 1998 a momentálne pôsobí už v šestnástich krajinách sveta, v popredných finančných centrách v Severnej Amerike, Európe, Afrike a Ázií. Nová pobočka v Bratislave predstavuje ďalší krok expanzie firmy. Capco bola v roku 2010 prevzatá spoločnosťou FIS (NYSE:FIS) – popredného poskytovateľa bankových a platobných technológií, pričom ako súčasť tejto skupiny s viac ako 30 000 zamestnancami, kvalitnými aktívami a silnou finančnou pozíciou, je ešte lepšie pripravená a vybavená zvládať rozsiahle transformácie v oblasti finančných služieb.

Novú pobočku v Bratislave povedie Claus Hintermeier s viac ako 15-ročnými skúsenosťami vo finančnom sektore. Claus pracoval ako IT a systémový manažér vo viacerých popredných spoločnostiach v oblasti financií, pričom posledného dva a pol roka sa venoval budovaniu a riadeniu pobočky globálnej poradenskej spoločnosti v Bratislave. „Svojou blízkosťou k Viedni a veľmi dobrým zázemím odborníkov, Bratislava poskytuje firme Capco ideálnu základňu pre dodanie komplexných IT riešení v rámci celej Európy. Zemepisná  i jazyková blízkosť západnej Európy v kombinácií s našimi odbornými znalosťami umožní poskytovať kvalitné poradenské služby. Capco si vďaka spolupráci s poprednými finančnými inštitúciami dokázala vybudovať silnú reputáciu a ja som nadšený, že v tom môžeme pokračovať aj na Slovensku.“ hovorí Claus Hintermeier.

Farzine Fazel, partner Capco: „Otvorenie tejto novej pobočky odráža našu snahu rásť v Európe. Pôsobenie v Bratislave znamená zvýšenie kapacity a flexibility pre naše tímy po celom svete,  čím zefektívnime kvalitu dodaných služieb neustále sa zvyšujúcemu počtu našich klientov.“

Spoločnosť obsadila 27. priečku denníka Sunday Times rebríčka 100 najlepších zamestnávateľov v roku 2012. Capco je držiteľom niekoľkých ďalších ocenení vrátane Top 25 Consultant of the Year podľa časopisu Consulting Magazine a Woman Leaders v poradenstve. Capco momentálne hľadá ľudí so skúsenosťami v oblasti kapitálových trhov a bankovníctva či už na technických alebo funkčných pozíciách. Prijímanie nových zamestnancov bude počas roka naďalej pokračovať.

Viac informácií na www.capco.com alebo career.slovakia@capco.com.

capco_logo_baseline-r138.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.