Globálna poradenská spoločnosť Capco mieri na Slovensko

Nová pobočka v Bratislave rozšíri klientský servis a ponúkne nové pracovné miesta.

Capco, globálna konzultačná spoločnosť v oblasti manažmentu a technológií, zameraná výhradne na finančný sektor, expanduje a otvára svoju novú pobočku v Bratislave. Firma sa zameriava na odvetvie finančných služieb a prináša inovatívne riešenia v niekoľkých segmentoch – bankovníctvo, kapitálové trhy, správa aktív a investícií, poisťovníctvo a technológie. Spoločnosť zamestnáva celosvetovo viac ako 1500 odborníkov, pričom úspešne pomáha klientom zvyšovať tržby, riadiť riziko a zmeny regulácií, znižovať náklady a zvyšovať kontrolu.

Spoločnosť je vo svete rešpektovaná vďaka schopnosti dodať komplexné riešenia a transformačné programy, pričom svojim klientom ponúka expertné konzultácie, technologickú integráciu a manažment služieb. Vďaka skúsenostiam a odbornému zázemiu, firma poskytuje nevyhnutné technológie a služby, ktoré klientom pomáhajú v riadení a napredovaní ich spoločností.

Capco bola založená v roku 1998 a momentálne pôsobí už v šestnástich krajinách sveta, v popredných finančných centrách v Severnej Amerike, Európe, Afrike a Ázií. Nová pobočka v Bratislave predstavuje ďalší krok expanzie firmy. Capco bola v roku 2010 prevzatá spoločnosťou FIS (NYSE:FIS) – popredného poskytovateľa bankových a platobných technológií, pričom ako súčasť tejto skupiny s viac ako 30 000 zamestnancami, kvalitnými aktívami a silnou finančnou pozíciou, je ešte lepšie pripravená a vybavená zvládať rozsiahle transformácie v oblasti finančných služieb.

Novú pobočku v Bratislave povedie Claus Hintermeier s viac ako 15-ročnými skúsenosťami vo finančnom sektore. Claus pracoval ako IT a systémový manažér vo viacerých popredných spoločnostiach v oblasti financií, pričom posledného dva a pol roka sa venoval budovaniu a riadeniu pobočky globálnej poradenskej spoločnosti v Bratislave. „Svojou blízkosťou k Viedni a veľmi dobrým zázemím odborníkov, Bratislava poskytuje firme Capco ideálnu základňu pre dodanie komplexných IT riešení v rámci celej Európy. Zemepisná  i jazyková blízkosť západnej Európy v kombinácií s našimi odbornými znalosťami umožní poskytovať kvalitné poradenské služby. Capco si vďaka spolupráci s poprednými finančnými inštitúciami dokázala vybudovať silnú reputáciu a ja som nadšený, že v tom môžeme pokračovať aj na Slovensku.“ hovorí Claus Hintermeier.

Farzine Fazel, partner Capco: „Otvorenie tejto novej pobočky odráža našu snahu rásť v Európe. Pôsobenie v Bratislave znamená zvýšenie kapacity a flexibility pre naše tímy po celom svete,  čím zefektívnime kvalitu dodaných služieb neustále sa zvyšujúcemu počtu našich klientov.“

Spoločnosť obsadila 27. priečku denníka Sunday Times rebríčka 100 najlepších zamestnávateľov v roku 2012. Capco je držiteľom niekoľkých ďalších ocenení vrátane Top 25 Consultant of the Year podľa časopisu Consulting Magazine a Woman Leaders v poradenstve. Capco momentálne hľadá ľudí so skúsenosťami v oblasti kapitálových trhov a bankovníctva či už na technických alebo funkčných pozíciách. Prijímanie nových zamestnancov bude počas roka naďalej pokračovať.

Viac informácií na www.capco.com alebo career.slovakia@capco.com.

capco_logo_baseline-r138.jpg

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.