Šaty robia človeka

Nadácia Slovenskej sporiteľne podporila unikátny projekt „Šaty s príbehom“ realizovaný OZ P(L)UTO, ktorý spája módu a sociálnu inklúziu.

Nadácia Slovenskej sporiteľne podporila unikátny projekt „Šaty s príbehom“ realizovaný OZ P(L)UTO, ktorý spája módu a sociálnu inklúziu. Platforma tohto filantropického projektu  spočíva vo výrobe dizajnérskych šiat v chránených dielňach a  zariadeniach sociálnej starostlivosti, zhotovených podľa modelov mladých študentiek rómskej školy. Príbeh šiat sa skončí (začne) u výnimočných žien, ktoré ich na základe vašich nominácií môžu získať bezplatne.

V súčasnosti je vyrobených prvých 15 šiat, ktoré čakajú na svoje majiteľky. Tie budú vybraté spomedzi nominácií  verejnosti. Ak ste sa niekedy pozastavili nad ušľachtilými aktivitami nejakej dámy, napíšte nám jej príbeh, aby sa ním mohli inšpirovať aj ostatní. Nemusí ísť o mediálne známu ženu ani o veľký príbeh. Nominácie v podobe príbehov výnimočných žien môžete posielať na adresu kristina.baluchova@ozpluto.sk.

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.