Šaty robia človeka

Nadácia Slovenskej sporiteľne podporila unikátny projekt „Šaty s príbehom“ realizovaný OZ P(L)UTO, ktorý spája módu a sociálnu inklúziu.

Nadácia Slovenskej sporiteľne podporila unikátny projekt „Šaty s príbehom“ realizovaný OZ P(L)UTO, ktorý spája módu a sociálnu inklúziu. Platforma tohto filantropického projektu  spočíva vo výrobe dizajnérskych šiat v chránených dielňach a  zariadeniach sociálnej starostlivosti, zhotovených podľa modelov mladých študentiek rómskej školy. Príbeh šiat sa skončí (začne) u výnimočných žien, ktoré ich na základe vašich nominácií môžu získať bezplatne.

V súčasnosti je vyrobených prvých 15 šiat, ktoré čakajú na svoje majiteľky. Tie budú vybraté spomedzi nominácií  verejnosti. Ak ste sa niekedy pozastavili nad ušľachtilými aktivitami nejakej dámy, napíšte nám jej príbeh, aby sa ním mohli inšpirovať aj ostatní. Nemusí ísť o mediálne známu ženu ani o veľký príbeh. Nominácie v podobe príbehov výnimočných žien môžete posielať na adresu kristina.baluchova@ozpluto.sk.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.