Štvrtok, 17. jún, 2021 | Meniny má AdolfKrížovkyKrížovky

Ibaligin® Duo Effect

Pri bolesti chrbta, svalov alebo kĺbov vyskúšajte IBALGIN® DUO EFFECT. Tento prípravok vo forme krému obsahuje nielen známy ibuprofén, ale navyše tiež heparinoid. Ibuprofén a heparinoid spoločne tlmia bolesť, pôsobia proti zápalu a zmierňujú opuch. Navyše heparinoid znižuje zrážanlivosť krvi v mieste zápalu alebo pomliaždenín pri úrazoch, zabraňuje tvorbe krvných zrazenín a zrýchľuje vstrebávanie hematómov a krvných výronov.

IBALGIN® DUO EFFECT Vám tiež pomôže nielen od bolesti, zápalu a opuchov, ale zároveň urýchli aj vstrebávanie podliatin.

IBALGIN® DUO EFFECT sa Vám bude hodiť pri liečbe následkov úrazov ako sú opuchy, krvné podliatiny, podvrtnutie kĺbov alebo poranenie mäkkých častí kĺbov. Oceníte ho aj pri liečbe bolestí chrbta.

K dispozícii aj vo väčšom 100g balení, ktoré je cenovo výhodnejšie.

Používať ho môžu dospelí a mladiství od 12 rokov. Pri silných bolestiach môžete liečbu doplniť tiež tabletami s obsahom ibuprofénu, napr. práve Ibalginom.

IBALGIN® DUO EFFECT je liek na vonkajšie použitie. Pred použitím si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľov.

Viac info na www.ibalgin.sk

SK.IBA.12.03.02

text-r970.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Záchrana planéty sa začína v domácnostiach.

7 h

Secesná ostrovanka, ktorá bez zbytočných rečí už vyše sto rokov rozumie tej najnáročnejšej slovenskej i svetovej klientele.

7 h

Vďaka našim jednoduchým radám, ako správne pracovať so želé či želatínou, pripravíte krásne zákusky ako z cukrárne. Poďme na to!