Ibaligin® Duo Effect

Pri bolesti chrbta, svalov alebo kĺbov vyskúšajte IBALGIN® DUO EFFECT. Tento prípravok vo forme krému obsahuje nielen známy ibuprofén, ale navyše tiež heparinoid. Ibuprofén a heparinoid spoločne tlmia bolesť, pôsobia proti zápalu a zmierňujú opuch. Navyše heparinoid znižuje zrážanlivosť krvi v mieste zápalu alebo pomliaždenín pri úrazoch, zabraňuje tvorbe krvných zrazenín a zrýchľuje vstrebávanie hematómov a krvných výronov.

IBALGIN® DUO EFFECT Vám tiež pomôže nielen od bolesti, zápalu a opuchov, ale zároveň urýchli aj vstrebávanie podliatin.

IBALGIN® DUO EFFECT sa Vám bude hodiť pri liečbe následkov úrazov ako sú opuchy, krvné podliatiny, podvrtnutie kĺbov alebo poranenie mäkkých častí kĺbov. Oceníte ho aj pri liečbe bolestí chrbta.

K dispozícii aj vo väčšom 100g balení, ktoré je cenovo výhodnejšie.

Používať ho môžu dospelí a mladiství od 12 rokov. Pri silných bolestiach môžete liečbu doplniť tiež tabletami s obsahom ibuprofénu, napr. práve Ibalginom.

IBALGIN® DUO EFFECT je liek na vonkajšie použitie. Pred použitím si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľov.

Viac info na www.ibalgin.sk

SK.IBA.12.03.02

text-r970.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.