Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Ibaligin® Duo Effect

Pri bolesti chrbta, svalov alebo kĺbov vyskúšajte IBALGIN® DUO EFFECT. Tento prípravok vo forme krému obsahuje nielen známy ibuprofén, ale navyše tiež heparinoid. Ibuprofén a heparinoid spoločne tlmia bolesť, pôsobia proti zápalu a zmierňujú opuch. Navyše heparinoid znižuje zrážanlivosť krvi v mieste zápalu alebo pomliaždenín pri úrazoch, zabraňuje tvorbe krvných zrazenín a zrýchľuje vstrebávanie hematómov a krvných výronov.

IBALGIN® DUO EFFECT Vám tiež pomôže nielen od bolesti, zápalu a opuchov, ale zároveň urýchli aj vstrebávanie podliatin.

IBALGIN® DUO EFFECT sa Vám bude hodiť pri liečbe následkov úrazov ako sú opuchy, krvné podliatiny, podvrtnutie kĺbov alebo poranenie mäkkých častí kĺbov. Oceníte ho aj pri liečbe bolestí chrbta.

K dispozícii aj vo väčšom 100g balení, ktoré je cenovo výhodnejšie.

Používať ho môžu dospelí a mladiství od 12 rokov. Pri silných bolestiach môžete liečbu doplniť tiež tabletami s obsahom ibuprofénu, napr. práve Ibalginom.

IBALGIN® DUO EFFECT je liek na vonkajšie použitie. Pred použitím si pozorne prečítajte písomnú informáciu pre používateľov.

Viac info na www.ibalgin.sk

SK.IBA.12.03.02

text-r970.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line