Ferratum pripravilo pre svojich klientov novinku

Bratislava 20. júla (TASR-OTS) - Spoločnosť Ferratum má záujem ponúkať služby šité na mieru svojim zákazníkom. Preto aktuálne prichádza s novou ponukou pre svojich klientov. Je ňou výhodnejšia pôžička s dobou splatnosti 30 dní až do výšky 350 EUR s následnou možnosťou predĺženia splatnosti vo forme služby Prolong.

Spoločnosť Ferratum Group bola založená v roku 2005 vo Fínsku. Jej cieľom bolo uľahčiť klientom prístup k pôžičke a skrátiť čakaciu dobu na jej poskytnutie. V priebehu svojej krátkej existencie sa stala najúspešnejším poskytovateľom mikropôžiciek v Európe. V súčasnosti ponúka svoje služby v 19 krajinách Európy.

Hlavnou činnosťou spoločnosti Ferratum Group je poskytovanie krátkodobých mikropôžičiek. Zákazník môže na Slovensku požiadať o pôžičku vo výške od 25 do 350 EUR prostredníctvom internetu alebo mobilného telefónu. Po prijatí žiadosti a overení údajov žiadateľa sú mu v krátkej dobe poskytnuté finančné prostriedky, o ktoré požiadal. Splatnosť pôžičky je 15 alebo 30 dní v závislosti od toho, či zákazník žiada po prvý raz, alebo opakovane. Spoločnosť Ferratum vykonáva svoju činnosť pod dohľadom Národnej banky Slovenska, je držiteľom všetkých relevantných povolení potrebných na vykonávanie podnikateľskej činnosti a pravidelne sa podrobuje kontrole príslušných orgánov.

ji ed

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut