Ferratum pripravilo pre svojich klientov novinku

Bratislava 20. júla (TASR-OTS) - Spoločnosť Ferratum má záujem ponúkať služby šité na mieru svojim zákazníkom. Preto aktuálne prichádza s novou ponukou pre svojich klientov. Je ňou výhodnejšia pôžička s dobou splatnosti 30 dní až do výšky 350 EUR s následnou možnosťou predĺženia splatnosti vo forme služby Prolong.

Spoločnosť Ferratum Group bola založená v roku 2005 vo Fínsku. Jej cieľom bolo uľahčiť klientom prístup k pôžičke a skrátiť čakaciu dobu na jej poskytnutie. V priebehu svojej krátkej existencie sa stala najúspešnejším poskytovateľom mikropôžiciek v Európe. V súčasnosti ponúka svoje služby v 19 krajinách Európy.

Hlavnou činnosťou spoločnosti Ferratum Group je poskytovanie krátkodobých mikropôžičiek. Zákazník môže na Slovensku požiadať o pôžičku vo výške od 25 do 350 EUR prostredníctvom internetu alebo mobilného telefónu. Po prijatí žiadosti a overení údajov žiadateľa sú mu v krátkej dobe poskytnuté finančné prostriedky, o ktoré požiadal. Splatnosť pôžičky je 15 alebo 30 dní v závislosti od toho, či zákazník žiada po prvý raz, alebo opakovane. Spoločnosť Ferratum vykonáva svoju činnosť pod dohľadom Národnej banky Slovenska, je držiteľom všetkých relevantných povolení potrebných na vykonávanie podnikateľskej činnosti a pravidelne sa podrobuje kontrole príslušných orgánov.

ji ed

Prihláste sa a vložte PR článok

Poslanec Borguľa žiada vládu o podporu pre Bratislavu

Komunálny poslanec M. Borguľa vyzýva vládu, aby vyšpecifikovala, akým spôsobom prispeje štát k rozvoju Bratislavy.

Otvorenie akademického roka 2017/2018 na EU v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave 26. septembra 2017 slávnostne otvorila akademický rok 2017/2018.

Projekt Seberíniho: 60% vypredané ešte pred začiatkom kampane

V projekte Seberíniho, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Ružinov, sa predalo 60% bytov ešte pred spustením kampane.

FSEV UK v Bratislave: Prax je súčasťou študijných programov

Rozhovor nám poskytla dekanka Fakulty sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave doc. JUDr. PhDr. Lucia MOKRÁ, PhD.