Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Na obzore len nebo a more

Vitajte vo Falkensteiner Hoteli & Spa Iadera, na výbežku chorvátskeho polostrova Punta Skala

Welcome home!

Na výbežku chorvátskeho polostrova Punta Skala sa nachádza päťhviezdičkový Falkensteiner Hotel & Spa Iadera, ktorý je dokonale začlenený do nádherného okolia Dalmácie. Doposiaľ je to jediný chorvátsky člen prestížneho združenia Leading SPAs. Tento fliačik zeme sa považuje za tajný tip milovníkov wellness a stredomorského pohodlia.

Päťhviezdičková wellness oáza nachádzajúca sa priamo pri krištáľovo čistom mori spája modernú eleganciu s decentným luxusom a vytvára atmosféru pokoja tej najvyššej kvality. Vďaka dokonalému servisu a štýlovej architektúre tu je oddychovanie pre hostí naozajstným pôžitkom. Tento neobyčajný hotel rozmaznáva telo i dušu všetkými možnými spôsobmi.

stvrty-r165_res.jpg

Uprostred píniových hájov so skvostným, takmer 360-stupňovým výhľadom na tyrkysovú hladinu sa nachádza azda tá najluxusnejšia wellness oáza v Chorvátsku. Vďaka priamemu prístupu na pláž a veľkoryso riešeným vonkajším bazénom je letná dovolenka strávená na tomto mieste jedinečným a štýlovým zážitkom.

Hotel & Spa Iadera však pohladí dušu aj v chladnejšom počasí. V kúpeľoch Acquapura SPA s rozlohou 6 000 m2, ktoré sú zariadené štýlovou kombináciou vybraných materiálov, si môžete vychutnať exkluzívne procedúry vo vkusnom a luxusnom prostredí. Popri jedinečnej wellness koncepcii kúpeľov Acquapura SPA, ktorá kladie mimoriadny dôraz na terapiu thalasso, tvoria srdce wellness oázy Iadera turecké kúpele hamam s rozlohou 700 m2. V tomto orientálnom sne môžete zažiť stáročný spôsob starostlivosti o telo v minimalistickom dizajne 21. storočia.

piaty-r962_res.jpg

Hostia, ktorí si popri pobyte vo veľkoryso riešenej wellness zóne nechcú nechať ujsť ani nádherné okolie, sa môžu vybrať na výlet jachtou do neďalekého národného parku Kornati s množstvom malých ostrovčekov a krásnou prírodou alebo na nákupy do blízkeho mesta Zadar.

Po pobyte v oáze, ktorú tvoria sauny, masážne ležadlá, parné kúpele a turecké kúpele hamam, alebo po potulkách okolím si večer môžete vychutnať regionálne a kulinárske špeciality šéfkuchára Franza Castlungera. Rodákovi z Južného Tirolska sa vďaka čerstvým domácim surovinám podarilo spojiť chorvátsku kuchyňu s typickým alpsko-jadranským kulinárskym umením hotelov Falkensteiner.

druhy-r974_res.jpg

Ak chcete na dovolenke hodiť starosti všedných dní za hlavu, prečítať si na pláži dobrú knihu alebo relaxovať pri luxusnej skrášľovacej kúre, Hotel & Spa Iadera je pre vás to pravé.

Špeciálna ponuka „Grand Opening“ – 4 noci od 380 € na osobu v dvojlôžkovej izbe.

V cene sú zahrnuté gurmánske raňajky, voľný vstup do wellness a vodného sveta Acquapura SPA s tureckými kúpeľmi hamam a každodenným aktívnym programom.

Falkensteiner Hotel & Spa Iadera*****

HR-23231 Petrčane/Zadar/PUNTA SKALA

Tel. +385/(0)23/555 600

iadera@falkensteiner.com

Pre viac informácií navštívte http://www.iadera.falkensteiner.com.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line