Nedeľa, 24. október, 2021 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

ONLINE doplnky pre motocykle, štvorkolky, cestné a vodné skútre.

V dnešnej konkurenčnej obchodnej dobe spojenej s internetovým „najlacnejším“ nakupovaním určite každý z nás hľadá tú najrýchlejšiu, najľahšiu a hlavne najlacnejšiu možnosť, ako nakúpiť. Úplne najlepšie by bolo, keby sme mohli nakupovať počas nášho voľného času a ešte lepšie v pohodlí domova. Myslím, že ak Vám dám tip na e-shop firmy ERES RACING nebudem ďaleko od tohto všetkého.

uvod-r476_res.jpg

Firma ERES-RACING je na Slovenskom trhu  už od roku 2005 a počas ich pôsobenia získali výhradné dovozné a predajné zastúpenie pre Slovensko 19-tich popredných výrobcov doplnkov a príslušenstva pre cestné a cross motocykle, štvorkolky, vodné či cestné skútre. Aj vďaka tomu sú schopní udržiavať ceny na čo najnižšej možnej úrovni.

Zoznam dovážaných značiek : Valtermoto Components, Hyperpro, Hel performance, Capit, Pipercross, F.fabbri, SBS, Lightech, Vrooam, Performance technology, Robbymoto, PZ Racing, Chiaravalli, RK reťaze, CNC Racing, DWT Douglas Wheel, Starbar, Aliant, SAMCO Sport.

road-r519_res.jpg

E-shop je rozdelený do 5-tich hlavných kategórií – ROAD/RACE , QUAD , CROSS , SCOOTER , WATERCRAFT . Nájdete tam doslova tisíce doplnkov prehľadne rozdelených podľa druhu produktu alebo typu motocykla, štvorkolky či skútra. Myslím, že každý, aj menej skúsený zákazník sa vďaka prehľadnej grafike jednoducho dopátra k požadovaným informáciám. Široká ponuka doplnkov za bezkonkurenčné ceny, vernostný program, množstvo zliav, rýchle dodanie a mnoho iných výhod Vás presvedčia, že ERES RACING je tá správna voľba!

Viac informácii na www.eres-racing.sk

quad-r676_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Ovocné šťavy sa stali obľúbenou súčasťou ranných rituálov mnohých z nás.

3 h

Zo všetkých krajín V4 autá do dvoch rokov najviac zdraželi na Slovensku.

22. okt

Vycestujte na aktívnu dovolenku, z ktorej sa vrátite s plnou hlavou zážitkov.

INZERCIA 22. okt
Skryť Zatvoriť reklamu