Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

ONLINE doplnky pre motocykle, štvorkolky, cestné a vodné skútre.

V dnešnej konkurenčnej obchodnej dobe spojenej s internetovým „najlacnejším“ nakupovaním určite každý z nás hľadá tú najrýchlejšiu, najľahšiu a hlavne najlacnejšiu možnosť, ako nakúpiť. Úplne najlepšie by bolo, keby sme mohli nakupovať počas nášho voľného času a ešte lepšie v pohodlí domova. Myslím, že ak Vám dám tip na e-shop firmy ERES RACING nebudem ďaleko od tohto všetkého.

uvod-r476_res.jpg

Firma ERES-RACING je na Slovenskom trhu  už od roku 2005 a počas ich pôsobenia získali výhradné dovozné a predajné zastúpenie pre Slovensko 19-tich popredných výrobcov doplnkov a príslušenstva pre cestné a cross motocykle, štvorkolky, vodné či cestné skútre. Aj vďaka tomu sú schopní udržiavať ceny na čo najnižšej možnej úrovni.

Zoznam dovážaných značiek : Valtermoto Components, Hyperpro, Hel performance, Capit, Pipercross, F.fabbri, SBS, Lightech, Vrooam, Performance technology, Robbymoto, PZ Racing, Chiaravalli, RK reťaze, CNC Racing, DWT Douglas Wheel, Starbar, Aliant, SAMCO Sport.

road-r519_res.jpg

E-shop je rozdelený do 5-tich hlavných kategórií – ROAD/RACE , QUAD , CROSS , SCOOTER , WATERCRAFT . Nájdete tam doslova tisíce doplnkov prehľadne rozdelených podľa druhu produktu alebo typu motocykla, štvorkolky či skútra. Myslím, že každý, aj menej skúsený zákazník sa vďaka prehľadnej grafike jednoducho dopátra k požadovaným informáciám. Široká ponuka doplnkov za bezkonkurenčné ceny, vernostný program, množstvo zliav, rýchle dodanie a mnoho iných výhod Vás presvedčia, že ERES RACING je tá správna voľba!

Viac informácii na www.eres-racing.sk

quad-r676_res.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line