ONLINE doplnky pre motocykle, štvorkolky, cestné a vodné skútre.

V dnešnej konkurenčnej obchodnej dobe spojenej s internetovým „najlacnejším“ nakupovaním určite každý z nás hľadá tú najrýchlejšiu, najľahšiu a hlavne najlacnejšiu možnosť, ako nakúpiť. Úplne najlepšie by bolo, keby sme mohli nakupovať počas nášho voľného času a ešte lepšie v pohodlí domova. Myslím, že ak Vám dám tip na e-shop firmy ERES RACING nebudem ďaleko od tohto všetkého.

uvod-r476_res.jpg

Firma ERES-RACING je na Slovenskom trhu  už od roku 2005 a počas ich pôsobenia získali výhradné dovozné a predajné zastúpenie pre Slovensko 19-tich popredných výrobcov doplnkov a príslušenstva pre cestné a cross motocykle, štvorkolky, vodné či cestné skútre. Aj vďaka tomu sú schopní udržiavať ceny na čo najnižšej možnej úrovni.

Zoznam dovážaných značiek : Valtermoto Components, Hyperpro, Hel performance, Capit, Pipercross, F.fabbri, SBS, Lightech, Vrooam, Performance technology, Robbymoto, PZ Racing, Chiaravalli, RK reťaze, CNC Racing, DWT Douglas Wheel, Starbar, Aliant, SAMCO Sport.

road-r519_res.jpg

E-shop je rozdelený do 5-tich hlavných kategórií – ROAD/RACE , QUAD , CROSS , SCOOTER , WATERCRAFT . Nájdete tam doslova tisíce doplnkov prehľadne rozdelených podľa druhu produktu alebo typu motocykla, štvorkolky či skútra. Myslím, že každý, aj menej skúsený zákazník sa vďaka prehľadnej grafike jednoducho dopátra k požadovaným informáciám. Široká ponuka doplnkov za bezkonkurenčné ceny, vernostný program, množstvo zliav, rýchle dodanie a mnoho iných výhod Vás presvedčia, že ERES RACING je tá správna voľba!

Viac informácii na www.eres-racing.sk

quad-r676_res.jpg

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.