Spoločnosť Ferratum - Vaša cesta k rýchlej pôžičke

Bratislava 25. júla (TASR-OTS) - Mnohí z Vás sa už v živote dostali do situácie, keď ste si urýchlene potrebovali požičať istý obnos peňazí, či už na kúpu elektrospotrebiča, opravu motorového vozidla, alebo na zaplatenie účtov. Nie vždy je však v silách priateľov požičať Vám. Ostáva tak obrátiť sa na banku. Tu však môžeme naraziť na množstvo prekážok. Často sú podmienky na získanie úveru príliš prísne a samotná administrácia úveru trvá niekoľko týždňov. Práve v takýchto prípadoch je pre Vás spoločnosť Ferratum tou správnou voľbou. Hlavnou činnosťou spoločnosti je poskytovanie krátkodobých mikropôžičiek. Zákazník môže na Slovensku požiadať o pôžičku vo výške od 25 do 350 EUR. Ako to funguje? O pôžičku si zákazník môže požiadať buď prostredníctvom formulára na internete, alebo prostredníctvom mobilného telefónu. Po prijatí žiadosti a overení údajov žiadateľa sú v krátkej dobe prevedené na jeho účet finančné prostriedky, o ktoré požiadal. Splatnosť pôžičky je 15 alebo 30 dní v závislosti od toho, či sa jedná o klienta nového, alebo opakovaného.

Viac informácií nájdete na stránke spoločnosti – www.ferratum.sk

Opýtali sme sa jedného z klientov, ako bol spokojný so službami spoločnosti Ferratum:

Ako ste sa dozvedeli o spoločnosti Ferratum?

Povedal mi o nej dobrý kamarát, ktorý využil ich služby, keď potreboval zaplatiť účet za elektrinu a pred výplatou mu už neostali peniaze. Neskôr som si pozrel stránku spoločnosti a zaujali ma jej služby. Na stránke som hneď videl výšku odplaty, žiadne skryté poplatky, všetko jasne prezentované.

Prečo ste sa rozhodli obrátiť na spoločnosť Ferratum?

Mal som možnosť výhodne kúpiť ojazdené auto, no chýbala mi určitá finančná čiastka, ktorú som potreboval okamžite. Predtým som sa obrátil na svoju banku, no tam mi povedali, že potrvá niekoľko týždňov, kým mi úver schvália.

Ako prebehla celá komunikácia so spoločnosťou Ferratum?

Poslal som žiadosť prostredníctvom internetového formulára na ich stránke. O niekoľko minút mi prišla odpoveď, že moju žiadosť akceptujú.

Odporučili by ste služby spoločnosti Ferratum aj svojim známym?

Určite. Odporučili by som ich každému, kto potrebuje vyriešiť problém s dočasným nedostatkom peňazí.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji gl

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.