Objavte pokoj vidieka v centre metropoly

Bývanie, po ktorom ste vždy túžili už nemusí byť iba vašim tajným snom. Investor Kredit Balart reality pre vás pripravil projekt Koliba Design Cubes v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Bratislavy.

Bývanie, po ktorom ste vždy túžili už nemusí byť iba vašim tajným snom.  Investor Kredit Balart reality pre vás pripravil projekt Koliba Design Cubes v jednej z najvyhľadávanejších lokalít Bratislavy. Na rohu  Podkolibskej a Bellovej ulice tak možno vyrástol aj váš dom snov. Harmonické prepojenie 6 rodinných dvojdomov a jedného domu, ktoré sú citlivo vsadené do okolitého prostredia, vhodne dopĺňa komplexné zabezpečenie služieb pre rezidentov.

Priestor pre vás

Pohodlie a pokoj  rodinného bývania vám zaručí príjemná lokalita Koliby, v ktorej sa  projekt nachádza. Kaskádovité usporiadanie objektov vytvára dostatok priestoru pre súkromie. Jednotlivé bytové domy sú trojpodlažné, pričom na každom podlaží je samostatný byt.  Byty na prízemí sú dvojizbové s veľkou terasou a predzáhradkou. Majitelia troj- a štvorizbových bytov na poschodí môžu využívať priestrannú terasu, stvorenú na príjemné letné posedenia a grilovačky s priateľmi.

Komfort, ktorý svojím majiteľom apartmány ponúkajú je zaručený nielen okolitým prostredím, ale aj dobrou dopravnou dostupnosťou do centra Bratislavy. Či už využijete auto alebo mestskú dopravu, cesta trvá niekoľko minút.

Nadštandard pre každého

Koliba Design Cubes prináša svojim obyvateľom skutočne nadštandardné bývanie.  Lokalita je vyhľadávaným  miestom oddychu Bratislavy a byty svojim riešením ponúkajú dostatok komfortu. Apartmány majú nadštandardne riešenú dispozíciu s dvoma kúpeľňami a výhľadom na mesto priamo z obývacej izby alebo kuchyne. Francúzke okná v bytoch a veľké presklené plochy bytový priestor dokonale otvárajú a presvetľujú. Pivničná kobka a jedno alebo dve parkovacie miesta sú súčasťou každej bytovej jednotky v závislosti od rozlohy bytu.

Komplexné služby

Výhodou danej lokality je aj ponuka dostupných služieb. Obyvateľom Koliba Design Cubes je v okolí projektu k dispozícii dobrá dostupnosť zdravotnej starostlivosti na Kramároch, obchodných centier Aupark  a Polus City Center a rovnako relaxačnej zóny. V širšom okolí objektu sa nachádza dostatok miestnych školských zariadení a detských ihrísk. Vo voľnom čase tak môžete stráviť čas nakupovaním alebo sa rozhodnúť pre oddych na vrchu Kamzík.

Viac informácii sa  o projekte dozviete na www.kolibadesigncubes.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.