Online poistenie.sme.sk: jednoducho, rýchlo a pohodlne

Na stránkach poistenie.sme.sk je od augusta k dispozícii inovovaná služba ponúkajúca možnosť uzatvoriť cestovné poistenie, poistenie majetku a povinné zmluvné poistenie jednoducho, rýchlo a pohodlne

Na stránkach poistenie.sme.sk  je od augusta k dispozícii inovovaná služba ponúkajúca možnosť uzatvoriť cestovné poistenie, poistenie majetku a povinné zmluvné poistenie jednoducho, rýchlo a pohodlne online.

Okrem vysokého komfortu uzatvárania zahŕňajúceho rýchly výpočet ceny poistenia majú návštevníci stránky poistenie.sme.sk možnosť platiť viacerými spôsobmi (kartou, platobnými portálmi šiestich bánk); zmluvu a ostatné dôležité dokumenty dostanú e-mailom.

Poistné produkty dostupné na poistenie.sme.sk boli mnohokrát ocenené v prestížnych súťažiach finančných produktov a najmä - sú overené množstvom spokojných klientov prevádzkovateľa služby - Union poisťovne, a.s.

Nezabudnite sa poistiť pred cestou na dovolenku !

Poistite sa jednoducho, rýchlo a pohodlne online na poistenie.sme.sk.

O prevádzkovateľovi služby:

Union poisťovňa, a.s. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992 a okrem cestovného poistenia, poistenia majetku, povinného zmluvného poistenia ponúka aj životné poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Union poisťovňa, a.s. ako prvá umožnila klientom platiť za poistenie online, a v roku 2007 na Slovensko priniesla SMS poistenie, ktoré si môžu klienti pohodlne uzatvoriť už aj cez mobilné aplikácie. Jej sesterskou spoločnosťou je Union zdravotná poisťovňa a preto aj jej poistenci majú nárok na atraktívne zľavy napr. pri cestovnom či povinnom zmluvnom poistení. Union poisťovňa, a.s. je členom silnej medzinárodnej skupiny Achmea, a preto kladie veľký dôraz na transparentnosť, etiku a poskytovanie nadštandardných služieb pre klientov.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.