Online poistenie.sme.sk: jednoducho, rýchlo a pohodlne

Na stránkach poistenie.sme.sk je od augusta k dispozícii inovovaná služba ponúkajúca možnosť uzatvoriť cestovné poistenie, poistenie majetku a povinné zmluvné poistenie jednoducho, rýchlo a pohodlne

Na stránkach poistenie.sme.sk  je od augusta k dispozícii inovovaná služba ponúkajúca možnosť uzatvoriť cestovné poistenie, poistenie majetku a povinné zmluvné poistenie jednoducho, rýchlo a pohodlne online.

Okrem vysokého komfortu uzatvárania zahŕňajúceho rýchly výpočet ceny poistenia majú návštevníci stránky poistenie.sme.sk možnosť platiť viacerými spôsobmi (kartou, platobnými portálmi šiestich bánk); zmluvu a ostatné dôležité dokumenty dostanú e-mailom.

Poistné produkty dostupné na poistenie.sme.sk boli mnohokrát ocenené v prestížnych súťažiach finančných produktov a najmä - sú overené množstvom spokojných klientov prevádzkovateľa služby - Union poisťovne, a.s.

Nezabudnite sa poistiť pred cestou na dovolenku !

Poistite sa jednoducho, rýchlo a pohodlne online na poistenie.sme.sk.

O prevádzkovateľovi služby:

Union poisťovňa, a.s. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992 a okrem cestovného poistenia, poistenia majetku, povinného zmluvného poistenia ponúka aj životné poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Union poisťovňa, a.s. ako prvá umožnila klientom platiť za poistenie online, a v roku 2007 na Slovensko priniesla SMS poistenie, ktoré si môžu klienti pohodlne uzatvoriť už aj cez mobilné aplikácie. Jej sesterskou spoločnosťou je Union zdravotná poisťovňa a preto aj jej poistenci majú nárok na atraktívne zľavy napr. pri cestovnom či povinnom zmluvnom poistení. Union poisťovňa, a.s. je členom silnej medzinárodnej skupiny Achmea, a preto kladie veľký dôraz na transparentnosť, etiku a poskytovanie nadštandardných služieb pre klientov.

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.