Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Online poistenie.sme.sk: jednoducho, rýchlo a pohodlne

Na stránkach poistenie.sme.sk je od augusta k dispozícii inovovaná služba ponúkajúca možnosť uzatvoriť cestovné poistenie, poistenie majetku a povinné zmluvné poistenie jednoducho, rýchlo a pohodlne

Na stránkach poistenie.sme.sk  je od augusta k dispozícii inovovaná služba ponúkajúca možnosť uzatvoriť cestovné poistenie, poistenie majetku a povinné zmluvné poistenie jednoducho, rýchlo a pohodlne online.

Okrem vysokého komfortu uzatvárania zahŕňajúceho rýchly výpočet ceny poistenia majú návštevníci stránky poistenie.sme.sk možnosť platiť viacerými spôsobmi (kartou, platobnými portálmi šiestich bánk); zmluvu a ostatné dôležité dokumenty dostanú e-mailom.

Poistné produkty dostupné na poistenie.sme.sk boli mnohokrát ocenené v prestížnych súťažiach finančných produktov a najmä - sú overené množstvom spokojných klientov prevádzkovateľa služby - Union poisťovne, a.s.

Nezabudnite sa poistiť pred cestou na dovolenku !

Poistite sa jednoducho, rýchlo a pohodlne online na poistenie.sme.sk.

O prevádzkovateľovi služby:

Union poisťovňa, a.s. pôsobí na slovenskom trhu od roku 1992 a okrem cestovného poistenia, poistenia majetku, povinného zmluvného poistenia ponúka aj životné poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Union poisťovňa, a.s. ako prvá umožnila klientom platiť za poistenie online, a v roku 2007 na Slovensko priniesla SMS poistenie, ktoré si môžu klienti pohodlne uzatvoriť už aj cez mobilné aplikácie. Jej sesterskou spoločnosťou je Union zdravotná poisťovňa a preto aj jej poistenci majú nárok na atraktívne zľavy napr. pri cestovnom či povinnom zmluvnom poistení. Union poisťovňa, a.s. je členom silnej medzinárodnej skupiny Achmea, a preto kladie veľký dôraz na transparentnosť, etiku a poskytovanie nadštandardných služieb pre klientov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line