Slávnosti leta na Zochovej chate

Bratislava 1. augusta (TASR-OTS) - Víťazka Hlasu Československa Ivanna Bagová, gurmánské špeciality, súťaž o najlepší koláč, Majster N, detské nafukovacie mestečko, šašo Ľuboš a mnoho ďalších... To všetko na Vás čaká už túto nedeľu 5. augusta 2012 od 11.00 h v areáli Hotela Zochova chata****.

Modra – Všetkých milovníkov dobrého jedla a letnej zábavy, Hotel Zochova chata**** srdečne pozýva, užiť si bohatý program s množstvom prekvapení, ktoré si pre Vás 5. augusta pripravil.

Na návštevníkov čaká pestrý program, množstvo súťaží o zaujímavé ceny, koncert víťazky súťaže Hlas Československa Ivanny Bagovej, moderátor Richard Vrablec, kulinárske letné špeciality, príjemná atmosféra a letná zábava. Nebude chýbať program pre najmenších, tvorivé dielne, Majster N, náučný poľovnícky kútik pre deti, šašo Ľuboš a mnoho ďalších. Vstup na akciu je zdarma! Viac informácií na recepcii hotela, webových stránkach alebo najlepšie osobne!

Ako uviedol predseda predstavenstva spoločnosti Grapent, a.s., Hotel Zochova chata**** Ing. Peter Macháč, zámerom hotela je obnoviť dlhoročné tradície, ktoré v pamätiach hrejú ešte otcov našich otcov. "Naším poslaním je neustále oživovanie a udržiavanie miestnych kultúrnych tradícií, ako aj prinášanie radosti malým aj veľkým návštevníkom areálu Zochovej chaty. Neustálym úsilím sa snažíme obnoviť zašlú slávu starej Zochovej chaty," uviedol.

Zochova chata začala poskytovať svoje služby 30. apríla 1933. V súčasnosti po rozsiahlej rekonštrukcii opäť ponúka svoje služby všetkým návštevníkom. Štvorhviezdičkový hotel vyniká predovšetkým kvalitou ubytovania, gastronomickými a wellness službami na vysokej úrovni. Nedávne znovuotvorenie tradičnej Furmanskej krčmy, ktorá sa nachádza neďaleko hotelového areálu, prispelo k zvýšeniu atraktivity lokality pre návštevníkov zo širokého okolia.

www.hotelzochovachata.sk

lt pop

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu