ČSOB Stavebná sporiteľňa prichádza s novými úverovými produktmi

Na získanie výhodného úveru už nebude potrebné vopred si sporiť alebo mať zabezpečenie. ČSOB Stavebná sporiteľňa od 1. augusta 2012 rozširuje svoje portfólio o dvojicu nových úverových produktov Majster MINI a Majster MAXI, ktoré môžu klienti čerpať už aj bez predošlého šetrenia, počiatočného vkladu na stavebnom sporení či zabezpečenia nehnuteľnosťou.

Výhodou nových produktov ČSOB Stavebnej sporiteľne je najmä ich jednoduchosť. Zatiaľ čo získanie stavebného úveru je podmienené predchádzajúcim dlhodobejším sporením, úvery Majster MINI či Majster MAXI sú určené primárne tým, ktorí stavebné sporenie založené nemajú a potrebujú si požičať určitú sumu finančných prostriedkov. Navyše, úvery je možné získať bez založenia nehnuteľnosti, bez ručiteľa či bez potvrdenia o príjme.

Zavedením produktov Majster MINI a Majster MAXI sme zareagovali na požiadavky klientov, ktorí prejavili okamžitý záujem o finančné prostriedky, hoci stavebné sporenie doteraz nevyužívali, čím si nemohli vytvoriť východiskovú pozíciu pre získanie výhodného stavebného úveru“, zdôvodňuje Marek Galbavý, riaditeľ úseku Vývoja produktov ČSOB Stavebnej sporiteľne.

V rámci úverového produktu Majster MINI je možné čerpať finančné prostriedky vo výške od 500 € do 3000 €. Určené sú predovšetkým na menšie úpravy súvisiace s modernizáciou nehnuteľností, ako aj na prefinancovanie nevyhnutných opráv v domácnosti. Maximálna doba splatnosti úveru Majster MINI je 5 rokov.

Pri produkte Majster MAXI si môže klient od ČSOB Stavebnej sporiteľne požičať od 5000 € do 17 000 € s dobou splatnosti do 10 rokov. Účelom použitia finančných prostriedkov sú nákladnejšie aktivity spojené s bývaním, ako napr. rozsiahlejšie rekonštrukcie domu, bytu či práce v záhrade.

ČSOB Stavebná sporiteľňa pri oboch úverových produktoch zároveň garantuje rovnakú výšku mesačnej splátky, možnosť využitia štátnej prémie a tiež atraktívne úrokové sadzby.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.