Rozkážte televíznemu programu

Chystáte sa sledovať výkony olympionikov, ale čakajú vás v tom čase aj dôležité povinnosti? Už vám nemusia skrížiť plány. Doba a technológie pokročili a tak dnes môžete televíznemu vysielaniu veliť vy

Chystáte sa sledovať výkony olympionikov, ale čakajú vás v tom čase aj dôležité povinnosti? Už vám nemusia skrížiť plány. Doba a technológie pokročili a tak dnes môžete televíznemu vysielaniu veliť vy – bez problémov skĺbite prácu s televíznou zábavou. FiberTV ponúka viacero možností, ktoré vám s tým pomôžu.

Televízny archív a nahrávanie vysielania patria k obľúbeným funkcionalitám FiberTV už niekoľko rokov. Ak ste ich ešte ste ich neskúsili, je ten pravý čas. Ak sa totiž tešíte na vystúpenia popredných športovcov, ale hrozia vám pracovné úlohy, ktoré by vám mohli narušiť televízne plány, skúste TV archív. Oplatí sa presne v takomto prípade – keď na obľúbený program nemáte čas práve keď ho dávajú, pozriete si ho neskôr. Z TV archívu FiberTV si totiž môžete vytiahnuť vysielanie 17-tich obľúbených televíznych staníc aj 7 dní dozadu, a pritom netreba vopred myslieť ani na nahrávanie programu. Televízne vysielanie si tak s FiberTV od Orangeu plánujete úplne podľa seba, nezáleží kedy čo dávajú. Navyše, ak si vybraný program nepozriete celý, môžete si ho opäť „odložiť“ a dopozerať neskôr.

S Nahrávaním si zase vopred naplánujete, čo chcete vidieť a nechať si nahrávať – či už pravidelne každý deň, alebo len jednorazovo. Keby ste chceli, môžete si naraz nahrať trebárs aj vysielanie 100 televíznych staníc naraz, a pritom nepotrebujete žiadne špeciálne nahrávacie zariadenie. Úplne vám postačí Set-Top-Box. Takže vám neujde ani olympiáda, ani obľúbený dokumentárny film ani pravidelné večerné správy. Vyskúšajte sami výhody, ktoré moderná technológia prináša a môžete zabudnúť na časový stres.  S FiberTV uvidíte čo chcete a kedy chcete. Viac informácií nájdete na www.orangedoma.sk.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.