Nový CEO spoločnosti KOLOS

Bratislava 3. augusta (TASR-OTS) - Novým CEO spoločnosti KOLOS, s. r. o., sa od 21.07.2012 stáva doterajší konateľ spoločnosti Ing. Martin Rakovský. Ing. Martin Rakovský pôsobí v oblasti poštových služieb na Slovensku od roku 2003. Spoločnosť KOLOS, s. r. o., sa v apríli 2006 stala členom medzinárodnej skupiny AT Post (Österreichische Post AG).

Kontakt: Ing. Monika Szulányiová Assistent KOLOS, s. r. o. Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji Slovak Republic Phone: 00421 - 2 - 6531 6523 Fax: 00421 - 2 - 6541 1946 www.kolos.sk szulanyiova@kolos.sk

lt pop gl

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.