Nový CEO spoločnosti KOLOS

Bratislava 3. augusta (TASR-OTS) - Novým CEO spoločnosti KOLOS, s. r. o., sa od 21.07.2012 stáva doterajší konateľ spoločnosti Ing. Martin Rakovský. Ing. Martin Rakovský pôsobí v oblasti poštových služieb na Slovensku od roku 2003. Spoločnosť KOLOS, s. r. o., sa v apríli 2006 stala členom medzinárodnej skupiny AT Post (Österreichische Post AG).

Kontakt: Ing. Monika Szulányiová Assistent KOLOS, s. r. o. Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji Slovak Republic Phone: 00421 - 2 - 6531 6523 Fax: 00421 - 2 - 6541 1946 www.kolos.sk szulanyiova@kolos.sk

lt pop gl

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.