Streda, 27. január, 2021 | Meniny má BohušKrížovkyKrížovky

Nový CEO spoločnosti KOLOS

Bratislava 3. augusta (TASR-OTS) - Novým CEO spoločnosti KOLOS, s. r. o., sa od 21.07.2012 stáva doterajší konateľ spoločnosti Ing. Martin Rakovský. Ing. Martin Rakovský pôsobí v oblasti poštových služieb na Slovensku od roku 2003. Spoločnosť KOLOS, s. r. o., sa v apríli 2006 stala členom medzinárodnej skupiny AT Post (Österreichische Post AG).

Kontakt: Ing. Monika Szulányiová Assistent KOLOS, s. r. o. Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji Slovak Republic Phone: 00421 - 2 - 6531 6523 Fax: 00421 - 2 - 6541 1946 www.kolos.sk szulanyiova@kolos.sk

lt pop gl

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Odstrániť pesticídy trvá 15 až 20 minút.

11m

​​​​​​​Prečítajte si úspešný príbeh najväčšieho výrobného podniku v Trebišove.

2 h

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

11 h