Nový CEO spoločnosti KOLOS

Bratislava 3. augusta (TASR-OTS) - Novým CEO spoločnosti KOLOS, s. r. o., sa od 21.07.2012 stáva doterajší konateľ spoločnosti Ing. Martin Rakovský. Ing. Martin Rakovský pôsobí v oblasti poštových služieb na Slovensku od roku 2003. Spoločnosť KOLOS, s. r. o., sa v apríli 2006 stala členom medzinárodnej skupiny AT Post (Österreichische Post AG).

Kontakt: Ing. Monika Szulányiová Assistent KOLOS, s. r. o. Senecká cesta 1, 900 28 Ivanka pri Dunaji Slovak Republic Phone: 00421 - 2 - 6531 6523 Fax: 00421 - 2 - 6541 1946 www.kolos.sk szulanyiova@kolos.sk

lt pop gl

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.