Banka znižuje poplatky, oplatia sa najmä výbery hotovosti

Nedávne legislatívne zmeny týkajúce sa bánk sa už stihli prejaviť na výške niektorých poplatkov. Na Slovensku sa intenzívne skloňuje zdražovanie, ktoré avizovali najmä tradičné bankové domy. Výbery hotovosti či bankové operácie na pobočkách opäť zdražejú. Klienti to pocítia najmä pri mesačnom vyúčtovaní.

Tieto správy nahrávajú najmä internetovým bankám. Správny výber banky totiž šetrí čas aj peniaze. Jednoduchý prístup k peniazom bez zbytočných poplatkov ponúka aj direct banka ZUNO. K bežnému účtu za 0 € získajú klienti sporiace účty a termínované vklady, s ktorými sa taktiež nespájajú žiadne poplatky.

V súvislosti s poplatkami banka nedávno predstavila novinky. „Sme radi, že môžeme vyjsť našim klientom v ústrety a ako jedna z mála bánk znižujeme poplatky. Týkajú sa najmä výberov z bankomatov,“ hovorí Lucie Osvaldová, produktová manažérka ZUNO. „Napríklad klienti s ÚČTOM majú po novom jeden výber v mesiaci za 0 €, klienti s ÚČTOM PLUS vyberajú zo všetkých bankomatov v zahraničí bez akýchkoľvek poplatkov,“ dodáva.

Výber banky teda rozhodne netreba podceňovať. Za bankové služby naozaj nemusíte zaplatiť ani cent. Nulové či výrazne nižšie poplatky vám môže banka fungujúca výlučne na internete ponúknuť vďaka absencii pobočiek, malému počtu zamestnancov a nízkym prevádzkovým nákladom. Prístup k svojim peniazom pritom máte 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Náš tip: Presuňte si peniaze do direct banky, získajte bežný účet za 0 € bez zbytočných poplatkov a pohodlný prístup k peniazom 24/7

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.