Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Banka znižuje poplatky, oplatia sa najmä výbery hotovosti

Nedávne legislatívne zmeny týkajúce sa bánk sa už stihli prejaviť na výške niektorých poplatkov. Na Slovensku sa intenzívne skloňuje zdražovanie, ktoré avizovali najmä tradičné bankové domy. Výbery hotovosti či bankové operácie na pobočkách opäť zdražejú. Klienti to pocítia najmä pri mesačnom vyúčtovaní.

Tieto správy nahrávajú najmä internetovým bankám. Správny výber banky totiž šetrí čas aj peniaze. Jednoduchý prístup k peniazom bez zbytočných poplatkov ponúka aj direct banka ZUNO. K bežnému účtu za 0 € získajú klienti sporiace účty a termínované vklady, s ktorými sa taktiež nespájajú žiadne poplatky.

V súvislosti s poplatkami banka nedávno predstavila novinky. „Sme radi, že môžeme vyjsť našim klientom v ústrety a ako jedna z mála bánk znižujeme poplatky. Týkajú sa najmä výberov z bankomatov,“ hovorí Lucie Osvaldová, produktová manažérka ZUNO. „Napríklad klienti s ÚČTOM majú po novom jeden výber v mesiaci za 0 €, klienti s ÚČTOM PLUS vyberajú zo všetkých bankomatov v zahraničí bez akýchkoľvek poplatkov,“ dodáva.

Výber banky teda rozhodne netreba podceňovať. Za bankové služby naozaj nemusíte zaplatiť ani cent. Nulové či výrazne nižšie poplatky vám môže banka fungujúca výlučne na internete ponúknuť vďaka absencii pobočiek, malému počtu zamestnancov a nízkym prevádzkovým nákladom. Prístup k svojim peniazom pritom máte 24 hodín denne, 7 dní v týždni.

Náš tip: Presuňte si peniaze do direct banky, získajte bežný účet za 0 € bez zbytočných poplatkov a pohodlný prístup k peniazom 24/7

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line