ASKO pokračuje na Slovensku v prestavbách predajní

Bratislava 9. augusta (TASR-OTS) - V novom formáte sa otvorili obchody v Nitre a Košiciach. V Košiciach a Nitre dnes znovu otvorili predajne ASKO nábytok. Ponúkajú nový sortiment, zmenil ...

V Košiciach a Nitre dnes znovu otvorili predajne ASKO nábytok. Ponúkajú nový sortiment, zmenil sa dizajn predajní aj komfort nakupovania. "Po Bratislave a Trenčíne pokračujeme v začatom trende prestavby predajní tak, aby vyhovovali potrebám aj toho najnáročnejšieho zákazníka, no stále zachovávame výhody, na ktoré boli zákazníci od ASKA zvyknutí," uviedol na otvorení predajne v Košiciach konateľ spoločnosti Porta - Kurt Jox.

"Zákazníci určite zaregistrujú, že nové predajne sú vzdušnejšie a ponúkajú nový sortiment. Najvýraznejšia zmena je v bytových doplnkoch, ale zväčšujeme a rozširujeme aj ponuku módnych i klasických sedacích súprav, spální, obývacích izieb. Najnovšie sme zariadili aj detské izby pre malých, ale aj väčších školákov," približuje novinky regionálny riaditeľ Rastislav Kukla. Predajne ASKO nábytok sa výrazne modernizujú a ponúkajú širší a kvalitnejší sortiment, než na aký boli zákazníci zvyknutí. "Ide o radikálnu zmenu, keď po prestavbe ostáva zachovaný iba názov predajne a jej umiestnenie," dopĺňa Kukla.

Prestavby prichádzajú v súvislosti so zmenou majiteľov siete. Od polovice roka 2011 spoločnosť ASKO nábytok získala nemecká podniková skupina Porta. Podľa Kurta Joxa spoločnosť plánuje v prestavbách pokračovať a zmenou prejdú aj ostávajúce tri predajne. "Je to súčasťou novej firemnej politiky ponúkať zákazníkom prehľadnejšie obchodné priestory a atraktívnejší sortiment," hovorí regionálny riaditeľ pre východné Slovensko Ondrej Pasztor. Podľa neho môžeme hodnotiť po znovuotvorení predajní v Bratislave a Trenčíne, že zmenu zákazníci privítali a sú s ňou spokojní. "Zákazníci si spontánne pochvaľujú nové služby, vzhľad a ponuku sortimentu predajní," povedal.

Všetky predajne sa pritom prestavujú počas bežnej prevádzky postupne. Dočasne obmedzený komfort nakupovania je navyše kompenzovaný atraktívnym výpredajom starých kolekcií za výborné ceny. Všetky zmeny ASKO nábytok implementuje po dôkladnom prieskume potrieb zákazníkov. "Z tých viditeľných zmien ASKO nábytok upravuje architektúru a prináša nové zaujímavé kolekcie. Zo zmien na "pozadí" by som spomenul skrátenie dodacích termínov a znásobenie skladových zásob," vysvetľuje Pasztor.

Zásadne sa tiež mení ponuka plánovaných kuchýň od poradenstva až po širokú škálu ponúkaného sortimentu. V rámci prestavby ASKO nábytok vzniká aj úplne nové kuchynské štúdio s 3D plánovaním. Zákazníkom poradcovia vypracujú kompletnú vizualizáciu projektu, čo im umožní virtuálne nahliadnuť do vysnenej kuchyne ešte pred samotnou inštaláciou, keďže výmena či kúpa kuchyne je dlhodobou investíciou, kde treba dávať pozor aj na najmenšie detaily. "Vďaka spolupráci s novými kuchynskými dodávateľmi ponúkame niekoľko značiek plánovaných kuchýň – Nobilia, Pino, Decodom, Express a zároveň vlastný rad kuchýň pod názvom A Line. Plánovanie zahŕňa prípravu pre prípojky, možnosť výberu elektrospotrebičov od rôznych dodávateľov za výhodné podmienky či ponuku drezov a rôznych typov batérií," upozorňuje na detaily regionálny riaditeľ Asko nábytku.

V súčasnej dobe navyše plánované kuchyne podliehajú akciovému zvýhodneniu. Pri príležitosti otvorenia predajní sú ponúkané so zľavou 40 percent. Dodanie je až priamo k zákazníkovi, vrátane zostavenia, uvedenia do chodu a záruky na inštaláciu.

Kontakt: Marek Bezák, mediamedia, s.r.o., 0918 345 802, marek@mediamedia.sk

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lus gl

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.