Piatok, 30. október, 2020 | Meniny má Simon, SimonaKrížovkyKrížovky

Hudobný výprask na Dereš Open 2012...

OTS: Hudobný výprask na Dereš Open 2012 - na Dereši v trikolóre hudby, adrenalínu a divadla Bratislava 15. augusta (TASR-OTS) - Už tento piatok sa začína v Kendereši pri Šali dvojdňový open ...

Bratislava 15. augusta (TASR-OTS) - Už tento piatok sa začína v Kendereši pri Šali dvojdňový open air festival Dereš Open 2012. Bohatý hudobný program budú sprevádzať adrenalínom nabité BMX a Parkour shows, súťaže i divadelné predstavenia, športové a umelecké workshopy. O otvorenie festivalu sa postará Projekt z davu, Borra, Medial Banana a Slow Flow. Piatková noc bude patriť i recesistom z Chiki liki tu-a a performerom z Get Explode. Sobota bude v hudobnom nasadení balansovať medzi rockovou (Without Strings, Before The Zero Day) a punkovou rytmikou (Mindpunk, Zona A, Helenine oči). Líniu ľudovej tradície predstaví zoskupenie Vili Senzi Kajal a Cimbalová muzika M. Kotlára. Ochotníci zo súboru Zelienka vystúpia s ich aktuálnym komediálnym hitom Celebrity a s Rozprávkou o hlúpej žene nielen pre najmenších. Horúce ovzdušie zaistia rozpálené kolesá bikerov zo skupiny Northcult, ktorým budú v rámci adrenalínovej show v oba festivalové dni konkurovať parkouristi Gibon.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lus vs

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Koronakríza: Pomoc našej banky počas pandémie ocenili vo svete

Prestížny magazín Global Finance hodnotil banky za pomoc počas pandémie. Cenu za líderstvo v kríze získala Slovenská sporiteľňa.

Magazín SME Ženy už v predaji

Novembrové vydanie nájdete v stánkoch od 29. októbra 2020

SPS ukončí rok miliónovými investíciami

Takmer sedem miliónov eur predstavuje tohoročný kumulatívny objem investícií spoločnosti Slovak Parcel Service.