Hudobný výprask na Dereš Open 2012...

OTS: Hudobný výprask na Dereš Open 2012 - na Dereši v trikolóre hudby, adrenalínu a divadla Bratislava 15. augusta (TASR-OTS) - Už tento piatok sa začína v Kendereši pri Šali dvojdňový open ...

Bratislava 15. augusta (TASR-OTS) - Už tento piatok sa začína v Kendereši pri Šali dvojdňový open air festival Dereš Open 2012. Bohatý hudobný program budú sprevádzať adrenalínom nabité BMX a Parkour shows, súťaže i divadelné predstavenia, športové a umelecké workshopy. O otvorenie festivalu sa postará Projekt z davu, Borra, Medial Banana a Slow Flow. Piatková noc bude patriť i recesistom z Chiki liki tu-a a performerom z Get Explode. Sobota bude v hudobnom nasadení balansovať medzi rockovou (Without Strings, Before The Zero Day) a punkovou rytmikou (Mindpunk, Zona A, Helenine oči). Líniu ľudovej tradície predstaví zoskupenie Vili Senzi Kajal a Cimbalová muzika M. Kotlára. Ochotníci zo súboru Zelienka vystúpia s ich aktuálnym komediálnym hitom Celebrity a s Rozprávkou o hlúpej žene nielen pre najmenších. Horúce ovzdušie zaistia rozpálené kolesá bikerov zo skupiny Northcult, ktorým budú v rámci adrenalínovej show v oba festivalové dni konkurovať parkouristi Gibon.

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lus vs

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.