Piatok, 13. december, 2019 | Meniny má Lucia

Unikum zlepšuje pozície v organickom vyhľadávaní

Smerom nahor vo výhľadávačoch

Pre silnú komunitu fanúšikov skateboardingu v Čechách a na Slovensku vzniklo už viacero obchodov. Kamenné obchody sú dopĺňané alebo nahradzované tématickými eshopmi. Jedným z elektronických obchodov, ktorý sa vymyká štandardu je aj náš dvorný klient.

Smerom nahor vo výhľadávačoch

Azda najdlhodobejšia práca v rámci internetového marketingu je zlepšovanie pozície webu v organickom vyhľadávani Googlu či Seznamu. "Beh na dlhé trate" ako by sa táto činnosť dala nazvať neprináša výsledky za týždeň ani za mesiac. Zväčša ide o niekoľkomesačný ba až niekoľkoročný proces, ktorému je potrebné sa venovať minimálne na každotýždennej báze. Pre tohto klienta sa nám podarilo zaznamenať pozitívny výsledok, pričom sme za necelý rok zvýšili návštevnosť z organického vyhľadávania štvornásobne. Podarilo sa nám dostať kľúčové slová na popredné pozicie na Googli ako aj českom Sezname, čo kladne vplýva na celkový chod internetového obchodu.

Za hranice bežného eshopu

Internetový obchod sa snažíme nepretržite posúvať ďalej. Okrem tvorby webu pre potreby s ohľadom na optimalizáciu pre vyhľadávače sa staráme aj o PPC reklamu či off-page SEO, propagáciu na YouTube, komunikáciu na Facebooku a ďalších sociálnych sieťach. Výsledky sú už jasne badať aj v analytických nástrojoch a rastúci počet objednávok, zväčšujúci sa sortiment sú dôkazom veľmi dobrého konverzného pomeru. Internetový marketing je beh na veľmi dlhú trať, niektoré výsledky sú uchopiteľné okamžite, iné sa dostavia až po dlhšom období. Dúfame, že sa nám bude dariť zlepšovať služby a posilňovať pozíciu na internete ako aj na trhu a budeme môcť naďalej prezentovať Footshop ako výstavný kúsok našej činnosti.

Tento text je platenou formou reklamy. Informujte o svojej firme viac ako 2,5 miliónov čitateľov Sme.sk aj vy. Bližšie informácie nájdete TU. Kontakt: internet@petitpress.sk; tel:+421 2 59 233 227.

Kam na výlet so svojimi známymi

Darovať možete aj kúsok Slovenska.

First moment Turecko: Využite zľavy na špičkové hotely

First moment zľavy do Turecka očakáva veľa dovolenkárov. Ušetrite za top hotely.

Slovenské Vianoce kedysi a dnes

Aké boli a aké sú Vianoce dnes.