Jedinečná príchuť ABSOLUT PEARS!

Máte radi hrušky?

ABSOLUT PEARS vás v tom prípade nadchne kombináciou populárnej vodky a lahodnej chute týchto letných plodov. Keďže vznikla až v roku 2007, je v rodine ABSOLUT stále relatívne čerstvým prírastkom. Svieža hrušková aróma snúbiaca sa s hladkou a jemnou chuťou prémiovej vodky však rýchlo nadchla fanúšikov Absolutky vo všetkých kútoch zeme a hrdiť sa môže titulom tretia najpredávanejšia vodka sveta!
Za jej sviežou a zároveň jemnou chuťou s výraznou arómou dozretých hrušiek a dlhým ovocným "dojazdom" sa skrývajú výlučne prírodné ingrediencie a – na rozdiel od väčšiny jej konkurentiek – žiaden pridaný cukor. Tak ako ostatné ABSOLUT vodky, aj PEARS sa vyrába na juhu Švédska v mestečku Åhus a obsahuje 40% alkoholu.
Vychutnajte si ABSOLUT PEARS samotnú ľadovo vychladenú, či s kúskom čerstvej hrušky alebo v originálnych miešaných nápojoch podľa vlastnej fantázie.

Pite s rozumom a len od 18 rokov! www.pisrozumom.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu