MetLife Amslico prichádza na slovenský poistný trh s novým poistným...

OTS: MetLife Amslico prichádza na slovenský poistný trh s novým poistným produktom Eva plus, špeciálne navrhnutým pre ženy Bratislava 21. augusta (TASR-OTS) - Životné poistenie Eva Plus je ...

OTS: MetLife Amslico prichádza na slovenský poistný trh s novým poistným produktom Eva plus, špeciálne navrhnutým pre ženy

Bratislava 21. augusta (TASR-OTS) - Životné poistenie Eva Plus je vynikajúcou voľbou pre ženy, ktoré chcú okrem tradičných poistných benefitov navyše zabezpečiť sebe a svojim blízkym dostatočnú finančnú rezervu v prípade diagnózy rakoviny ženských orgánov. Žena sa tak môže sústrediť na to najdôležitejšie – na rýchle uzdravenie a nemusí si robiť starosti s prípadnou práceneschopnosťou, zabezpečením starostlivosti o deti, zvýšenými výdavkami za lieky a liečbu...

Stále viac žien víťazí nad rakovinou. Aj keď je to skvelá správa, zdolávanie rakoviny môže byť fyzicky, psychicky, ale aj finančne veľmi náročné. MetLife Amslico prichádza s produktom, ktorý pomôže ženám lepšie sa vysporiadať s touto situáciou.

Životné poistenie Eva plus poskytuje nasledovné benefity:

- v prípade diagnostikovania rakoviny ženských orgánov MetLife Amslico vyplatí klientke:

- jednorazovú výplatu až do výšky 23 000 € v závislosti od zvoleného variantu poistnej ochrany

- mesačnú výplatu 330 € počas dvanástich mesiacov

- v prípade hospitalizácie z dôvodu rakoviny ženských orgánov MetLife Amslico vyplatí klientke:

- za každý deň hospitalizácie denné odškodné až do výšky 23 € v závislosti od zvoleného variantu poistnej ochrany, pričom ak je poistená hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS), bude vyplatené dvojnásobné denné odškodné

- garantované poistné krytie pre prípad straty života do výšky 5 000 €

- odkupnú hodnotu poistenia

.... a navyše klientka získa prístup k Lekárskym konzultáciám so špičkovými lekármi zo špecializovaných medicínskych centier v USA.

Eva Plus je moderné variabilné životné poistenie s vyššie špecifikovaným krytím pre ženy, pričom klientka si môže vybrať formu zhodnotenia prostriedkov, či už garantovanú, alebo prostredníctvom niektorého z ponúkaných investičných programov. Samozrejmosťou je možnosť komplexného úrazového krytia pre ženu aj pre jej deti. V rámci týchto benefitov ponúkame variabilitu, prostredníctvom ktorej je možné zabezpečiť pre každú klientku krytie na mieru.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji gl

Prihláste sa a vložte PR článok

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.

Nová michalovská nemocnica otvorí brány: toto musíte vidieť!

Nová nemocnica je na svete a len dni ostávajú do jej otvorenia.

Čerešne - miesto, kde môžete žiť podľa seba

Všestranná funkčnosť, nadčasovosť a dizajn - atribúty projektu, aký nemá v Bratislave obdobu. Vzniká komplexný priestor na žitie.

Ochráňte pred zlodejmi celé vozidlo vďaka VAM Akustik

Vaše auto stojí pred domom a vy striehnete, pretože ste videli na ulici podivné indivíduá.