MetLife Amslico prichádza na slovenský poistný trh s novým poistným...

OTS: MetLife Amslico prichádza na slovenský poistný trh s novým poistným produktom Eva plus, špeciálne navrhnutým pre ženy Bratislava 21. augusta (TASR-OTS) - Životné poistenie Eva Plus je ...

OTS: MetLife Amslico prichádza na slovenský poistný trh s novým poistným produktom Eva plus, špeciálne navrhnutým pre ženy

Bratislava 21. augusta (TASR-OTS) - Životné poistenie Eva Plus je vynikajúcou voľbou pre ženy, ktoré chcú okrem tradičných poistných benefitov navyše zabezpečiť sebe a svojim blízkym dostatočnú finančnú rezervu v prípade diagnózy rakoviny ženských orgánov. Žena sa tak môže sústrediť na to najdôležitejšie – na rýchle uzdravenie a nemusí si robiť starosti s prípadnou práceneschopnosťou, zabezpečením starostlivosti o deti, zvýšenými výdavkami za lieky a liečbu...

Stále viac žien víťazí nad rakovinou. Aj keď je to skvelá správa, zdolávanie rakoviny môže byť fyzicky, psychicky, ale aj finančne veľmi náročné. MetLife Amslico prichádza s produktom, ktorý pomôže ženám lepšie sa vysporiadať s touto situáciou.

Životné poistenie Eva plus poskytuje nasledovné benefity:

- v prípade diagnostikovania rakoviny ženských orgánov MetLife Amslico vyplatí klientke:

- jednorazovú výplatu až do výšky 23 000 € v závislosti od zvoleného variantu poistnej ochrany

- mesačnú výplatu 330 € počas dvanástich mesiacov

- v prípade hospitalizácie z dôvodu rakoviny ženských orgánov MetLife Amslico vyplatí klientke:

- za každý deň hospitalizácie denné odškodné až do výšky 23 € v závislosti od zvoleného variantu poistnej ochrany, pričom ak je poistená hospitalizovaná na jednotke intenzívnej starostlivosti (JIS), bude vyplatené dvojnásobné denné odškodné

- garantované poistné krytie pre prípad straty života do výšky 5 000 €

- odkupnú hodnotu poistenia

.... a navyše klientka získa prístup k Lekárskym konzultáciám so špičkovými lekármi zo špecializovaných medicínskych centier v USA.

Eva Plus je moderné variabilné životné poistenie s vyššie špecifikovaným krytím pre ženy, pričom klientka si môže vybrať formu zhodnotenia prostriedkov, či už garantovanú, alebo prostredníctvom niektorého z ponúkaných investičných programov. Samozrejmosťou je možnosť komplexného úrazového krytia pre ženu aj pre jej deti. V rámci týchto benefitov ponúkame variabilitu, prostredníctvom ktorej je možné zabezpečiť pre každú klientku krytie na mieru.

UPOZORNENIE:

Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

ji gl

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.

Alarica – new business project in the market of shoes

The difference of the Alarica platform from the other marketplaces is it’s narrow specialization and payment policy.

Ako jazdiť na snehu alebo ľade?

Základom je menej otáčok a brzdiť ešte pred zákrutou.

Egejská riviéra: Ktoré letovisko je pre vás najlepšie?

Pomôžeme vám rozhodnúť sa, ktorú destináciu na pobreží Egejského mora si vybrať.