ABSOLUT uviedol „tajomný elixír dokonalosti"

Na Slovensko prichádza ABSOLUT ELYX, vodka zahalená rúškom tajomstva a výnimočnosti.

Launch úplne novej superprémiovej vodky značky ABSOLUT, ktorú do života pomohli uviesť Janko Koleník aj Lucia Hablovičová, pritom zaujal nielen netradičným medeným dizajnom fľaše, ale napríklad aj prvenstvom oproti ostatným krajinám V4.

Značka ABSOLUT, ktorá je svetovým číslom jedna medzi prémiovými vodkami, na Slovensko prináša tajuplnú novinku. Nová ABSOLUT ELYX v sebe ako tajomný elixír spája stáročia švédskej tradície a skúseností s esenciou značky ABSOLUT a svojou výnimočnou prírodnou čistotou a nezameniteľnou osobnosťou mieša karty v segmente superprémiových vodiek.

U našich českých susedov ABSOLUT ELYX zatiaľ nenájdete, z okolitých štátov je totiž uvedená iba v Rakúsku a okrem Slovákov si ju momentálne môžu vychutnať spotrebitelia iba v siedmich krajinách sveta. Výnimočná vodka za svoju neobyčajnú čistotu, zaujímavé chuťové tóny a hodvábnu textúru vďačí unikátnemu procesu svojej výroby situovanému od prvého zrnka obilia až po plnenie do fliaš na malom fliačiku zeme na juhu Švédska.

Po prvých troch mesiacoch, kedy bola ABSOLUT ELYX dostupná výhradne len v Trafo Music Clube v Bratislave, sa dostáva ku všetkým svojim milovníkom prostredníctvom on trade distribúcie do starostlivo vybraných leading barových a klubových prevádzok po celom Slovensku. Na pultoch predajní teda exkluzívnu hranatú fľašu zdobenú medenými prvkami spotrebitelia neuvidia, vizibilitu v baroch však má zaručenú.

Servírovanú na ručne vysekanej kocke ľadu si mimobratislavskí milovníci vodky od 1.septembra môžu superprémiovú novinku vychutnať v týchto desiatich prevádzkach:

Steps Trenčín
Jerrys Žilina
Ministry of Fun Banská Bystrica
Bamboo bar Banská Bystrica
Spirits Trnava
Záhir Nitra
Humno Vysoké
Retro Košice
Boba Košice
Fashion Café Košice

Bližšie k spotrebiteľom sa nová superprémiová vodka dostáva aj prostredníctvom stránky na sociálnej sieti a kontinuálnej PR komunikácie v relevantných médiách. Tá Slovákom nielen priblíži výnimočný pôvod a tajomné vlastnosti novej ABSOLUT ELYX, ale niekoľkým z nich dá prostredníctvom rôznych súťaží aj exkluzívnu možnosť fľašu unikátnej vodky získať.

ABSOLUT ELYX symbolizuje novú víziu výroby vodky, ale aj jej osobnosti a prezentácie. Je to produkt ľudskej snahy o výnimočnejšie než výnimočné, ktorej sa občas podarí nájsť tú správnu kombináciu zložiek, postupov či okolností a výsledku prepožičať ten tajomný, slovami iba ťažko opísateľný punc unikátnosti. Príďte sa presvedčiť, že pri ABSOLUT ELYX sa to podarilo!

Pite s rozumom a LEN od 18 rokov! www.pisrozumom.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Eilat: Slnko, teplo a zábava

Izraelské letovisko pri Červenom mori láka Slovákov za teplom počas celého roka.

Ku kuchynskej linke dostanete obývačku či vstavané skrine za 50%

2M Interier začínala ako malá rodinná firma s výrobou kancelárskeho nábytku.

Exkurzia študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave

Exkurzia sa konala v rámci predmetu Progresívne stavebné materiály a konštrukcie.

Prichádza Black Friday, jazdenku môžete mať so zľavou 2000 eur

Najväčší predajca ojazdených automobilov pripravil od piatku do nedele tohtoročné najvýraznejšie zníženie cien áut