Vallis je Skúškové centrum British Council

Niekoľko škôl v Trnave bolo pozvaných zaslať prihlášky do verejnej súťaže. British Council vybral za reprezentujúcu inštitúciu pre Trnavu a Trnavský kraj Vallis - jazykové vzdelávanie, s.r.o.

Vallis - jazykové vzdelávanie, s.r.o. bola ustanovená za Skúškové centrum British Council.

Niekoľko škôl v Trnave bolo pozvaných zaslať prihlášky do verejnej súťaže a po starostlivom zváženi vybral British Council Vallis - jazykové vzdelávanie, s.r.o. za reprezentujúcu inštitúciu pre Trnavu a Trnavský kraj.

Skúškové centrum British Council administruje tieto skúšky Cambridge ESOL: YLE (Young Learner English) Starters, YLE Movers, YLE Flyers, KET (Key English Test), PET (Preliminary English Test), FCE (First Certificate in English), CAE (Certificate in Advanced English), CPE (Certificate in Proficiency of English), BEC (Business English Certificate) Preliminary, BEC Vantage, BEC Higher, ILEC a ICFE.

Cambridge ESOL patria do popredného radu svetových certifikátov z anglického jazyka, ktoré si ročne vyberie viac ako 3 milióny ľudí na celom svete. Skúšky uznávajú tisícky svetových univerzít, vysokých škol a zamestnávateľov. Sú platnou náhradou maturity z anglického jazyka.

Odteraz nemusíte nikam cestovať - skúšku môžete absolvovať priamo v sídle našej školy v Trnave. Okrem vykonania skúšky Vám ponúkame aj možnosť absolvovať niektorý z našich prípravných kurzov, v ktorých sa pod vedením lektorov pripravíte na všetky časti skúšky. Je len na Vás, či si z našej ponuky vyberiete intenzívne (dvojmesačné) alebo celoročné prípravné kurzy. Viac detailných informácií o prípravných kurzoch nájdete na našej stránke.

Ide o skvelú šancu, tak ju nepremeškajte!

Skúšky na získanie ESOL Cambridge certifikátov sa konajú trikrát ročne.  Podrobnosti o charaktere skúšok, termínoch, poplatkoch a prihlasovaní pre jednotlivé úrovne sú aktualizované na stránke nášho trnavského centra.

Viac užitočných informácií o našej škole nájdete na stránke: www.vallis.sk alebo nás kontaktujte priamo na info@vallis.sk či na čísle: 0905 815 336.

Všetci vo Vallis-e sa na Vás už veľmi tešíme!

>

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.