Energie2 zvýšila prodej plynu v ČR za 7 měsíců patnáctinásobně

Dodavatel zemního plynu a elektřiny - společnost Energie2, a. s., Praha, zaznamenala od začátku tohoto roku v ČR významný nárůst počtu odběrných míst i samotného odběru plynu a elektřiny. Ve srovnání se závěrem roku 2011, se za 7 měsíců do srpna 2012, zvýšil počet odběrných míst zemního plynu 11,9-násobně a odběr plynu v m3 se zvýšil 15,1-násobně. V komoditě elektřina se počet odběratelů Energie2 za stejné období zvýšil 1,5- násobně a odběr elektřiny v MWh 3,3-násobně. Informoval o tom ředitel Energie2, a. s., Praha Dávid Vlnka.

,,Dynamický nárůst prodeje je výsledkem nejen nižší srovnávací základny, ale i našeho ofenzivního marketingového přístupu k zákazníkům a faktu, že naše ceny jsou pro ně velice zajímavé. Podle srovnání portálů zabývajících se cenami energií, patříme ke třem nejlevnějším dodavatelům zemního plynu na českém trhu. Jsme výrazně levnější než dominantní dodavatelé plynu a elektřiny, navíc ceny umíme pro velké odběratele i individuálně přizpůsobit. Umožňují nám to obchody s oběma komoditami na evropských burzách a spolupráce se zahraničními výrobci a dodavateli elektřiny a zemního plynu. Nejsme tedy závislí od dominantních hráčů na místních trzích, umíme být pružní a operativně se přizpůsobit vývoji na komoditních burzách“, vysvětlil D. Vlnka.

Dodal, že tyto faktory, spolu s nižšími režijními náklady a ochotou se podělit se zákazníkem o marži, Energii2 umožňují prodávat elektřinu a zemní plyn dlouhodobě levněji, než většině konkurenčních společností. Energie2 se snaží i o to, aby její ceny byly stabilní co nejdelší dobu. Také filosofie stability se podepsala na pravidelných meziměsíčních nárůstech počtu klientů i celkového odběru plynu a elektřiny.

,,Energie2 míní ceny pro odběratele udržovat dlouhodobě mezi nejnižšími na trhu tak, aby domácnosti mohli reálně ušetřit každoročně tisíce korun. Změna dodavatele je přitom pro občany jednoduchá a firma zadarmo zabezpečí všechny potřebné úkony. Stačí podpis plné moci. Smlouvu je přitom možné uzavřít přes internet a v tomto případě firma ještě navíc poskytuje zákazníkům další benefit na úrovni 2 % z neregulované části standardní ceníkové ceny a to po celou dobu trvání smlouvy“, vysvětlil D.Vlnka.

Dodal, že další možností je návštěva centrály Energie2 v Praze, či osobní návštěva energetického poradce. Letos firma připravuje otevření pobočky v Brně. Zákazníkům poskytuje i profesionální zákaznickou péči a energetické poradenství. Plynoměr nebo elektroměr přitom nadále spravuje tradiční provozovatel distribuční soustavy, který odstraňuje i případné poruchy. Pro zákazníky firma nabízí i sdruženou fakturaci – spojení více odběrných míst do jednoho daňového dokladu a optimalizaci zálohových plateb na základě reálné spotřeby. Energie2 úspěšně působí na českém, slovenském a začíná i na polském trhu.
Kontaktní informace pro ČR:
Energie2, a. s.
Praha, Křenova 438/7
162 00 Praha 6, Veleslavín
email: info@energie2.cz
www.energie2.cz

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.