Na Slovensko prichádza JAMESON BUS!

Najobľúbenejšia írska whiskey Jameson sa slovenským spotrebiteľom a odbornej verejnosti začiatkom jesene priblíži novým a unikátnym spôsobom.

V rámci tour po šiestich našich mestách totiž na Slovensko po prvý raz zavíta špeciálny Jameson BUS, ktorý milovníkom írskej whiskey ponúkne jedinečný ochutnávkový program.
Neobvyklou marketingovou kampaňou cieli neohrozený líder segmentu írskych whiskey nielen na svojich konzumentov, ale aj na novinárov a barmanov, ktorí dostanú možnosť zúčastniť sa profesionálmi vedených workshopov v špeciálne upravenom Jameson BUSe.
Plne obrandovaný zeleno-strieborný autobus, ktorý okoloidúcich už na prvý pohľad upúta kovovým „double skinom“ vo farbách Jamesonu, navštívi počas prvého septembrového týždňa od pondelka 3.9. do nedele 9.9.2012 slovenské mestá v poradí Prešov, Žilina, Trnava, Banská Bystrica a Nitra, víkend strávi v Bratislave. Jeho upravený interiér rozdelený do troch zón návštevníkov najskôr zavedie do prezentačnej miestnosti vybavenej veľkou obrazovkou, DJ pultom a malým parketom, tzv. „destilačnej miestnosti“ s pohodlným sedením a ochutnávkovými stolíkmi a nakoniec útulného Jameson baru.
Do špeciálneho autobusu sa však nedostane hocikto. V každom regióne bude mať asi len pätica vybraných podnikov tú česť môcť svojich hostí na návštevu Jameson BUSu pozvať. Počet miest je limitovaný, vybraní šťastlivci si tak v malých skupinách budú môcť vychutnať krátku zážitkovú tour určenú pre skutočných priaznivcov írskej whiskey. Dozvedia sa na nej viac o svojom obľúbenom pití, absolvujú ochutnávku pod vedením ambasádorov whiskey Jameson a oddýchnu si v štýlovej loungovej atmosfére baru s otváracou strechou. Pre regionálnych novinárov, barmanov a odbornú verejnosť si Jameson pripravil aj obšírnejšie a profesionálne zostavené workshopy. Viac informácií nájdete na www.facebook.com/JamesonSlovensko.

Pite s rozumom a len od 18 rokov! www.pisrozumom.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu