Jedinečný dar pre jedinečnú ELYX

Výnimoční ľudia a výnimočné produkty zvyknú vytvárať nečakané a zaujímavé spojenia.

Tak, ako superprémiová vodka ABSOLUT ELYX, ktorej milovníkom navrhla exkluzívny darček známa slovenská dizajnérka Andrea Paldan.

Tajomnú novinku ABSOLUT ELYX, ktorá je vrcholom stáročnej švédskej tradície a stelesňuje túžbu po dokonalosti, si okrem Slovákov momentálne môžu vychutnať spotrebitelia iba v siedmich krajinách sveta. Jej uvedenie v bratislavskom Trafo Music Clube sa preto nieslo v atmosfére veľkolepého zážitku.

Jedinečnosť a dokonalosť, ktoré ELYX symbolizuje, sú však charakteristické aj pre svet módy. Ako darček preto superprémiová novinka svojim fanúšikom venovala na slávnostnej recepcii originálne náramky od talentovanej módnej návrhárky a dizajnérky Andrey Paldan, ktorej práce sa pýšia oceneniami z viacerých medzinárodných výstav a módnych veľtrhov. Takto môžu mať milovníci ABSOLUT ELYX túžiaci po unikátnosti kúsok z nej vždy so sebou!

Pite s rozumom a len od 18 rokov! www.pisrozumom.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.