SOFTIP spúšťa predaj nového ERP riešenia

Bratislava 3. septembra (TASR/OTS) - SOFTIP dnes odštartoval predaj a distribúciu nového informačného systému SOFTIP Profit Plus. Vyspelé komplexné riešenie typu ERP je určené na riadenie procesov firiem v rôznych oblastiach podnikania, ale aj vo verejnej a štátnej správe. V reálnom čase poskytuje dôležité informácie o stave a vývoji organizácie potrebné pre prijímanie kľúčových rozhodnutí.

"Naši zákazníci dostávajú v podobe SOFTIP Profit Plus do ruky špičkový nástroj, ktorý im pomôže zvýšiť ich konkurencieschopnosť a posilní ich pozície na trhu," skonštatoval Dušan Guldan, predseda predstavenstva a výkonný riaditeľ SOFTIP. Spoločnosť od 3. septembra začína s jeho hromadnou distribúciou pre svojich existujúcich zákazníkov. "Podľa prvých pozitívnych reakcií očakávam, že na Profit Plus sa postupne premigruje väčšina z nich. Od tohto riešenia si veľa sľubujeme aj v snahe rozširovať naše služby smerom k novým firmám či organizáciám štátnej správy, pretože im poskytne všetky funkcie a služby, ktoré od moderného ERP systému očakávajú," potvrdil Dušan Guldan.

SOFTIP Profit Plus je postavený na platforme jeho úspešného predchodcu SOFTIP Profit. Okrem využitia osvedčených nástrojov pridáva Profit Plus aj viacero noviniek. Medzi najdôležitejšie patrí zavedenie e-modulov postavených na báze technológie Silverlight. Patria sem moduly eCRM na riadenie vzťahov so zákazníkmi, eOBO pre odberateľské objednávky a eVZM určený na riadenie výrobných zákazkových miezd. Priamo integrované je aj riešenie pre EDI komunikáciu, ako aj mobilné aplikácie schopné sprostredkovať manažmentu či obchodníkom aktuálne informácie o dôležitých firemných dátach kdekoľvek bez ohľadu na miesto a čas. Na prácu s veľkými dátami slúži manažérsky informačný systém MPP, ktorý na báze technológie OLAP (Online Analytical Processing) umožňuje organizovať podnikové databázy a podporovať Business Intelligence.

"Pri vývoji sme kládli veľký dôraz aj na vytvorenie komfortného prostredia pre používateľov. Preto sme do SOFTIP Profit Plus integrovali nové farebné štýly, intuitívnu správu dokumentov, mailové notifikácie, posielanie faktúr pomocou elektronickej pošty a viaceré grafické vylepšenia," informoval Dušan Guldan. Aj v prípade nového informačného systému platí, že SOFTIP poskytuje svojim zákazníkom plnú podporu pri riešení ich požiadaviek či problémov prostredníctvom vyškolených odborníkov z ktoréhokoľvek z ôsmich pracovísk na celom Slovensku či prostredníctvom Centra podpory, Servisnej linky alebo Vzdialenej podpory zákazníkov.

Kontakt pre médiá:

Mgr. Zuzana Letkovská manažérka marketingových a obchodných operácií

SOFTIP, a. s., Business Center ARUBA, Galvaniho 7/D, 821 04 Bratislava, Slovakia tel.: + 421 2 492 83 178 mobil: + 421 905 419 406 e-mail: zletkovska@softip.sk

UPOZORNENIE: Upozorňujeme odberateľov, že materiály označené skratkou OTS sú poskytované v rámci Originálnej textovej služby a za ich obsah nesie zodpovednosť zadávateľ.

lus vs

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.