Účty platíme najčastejšie v pondelok

Platenie účtov je rýchlejšie a jednoduchšie. Čoraz viac ľudí využíva mobilnú aplikáciu ČSOB SmartBanking a Smart platby. Priemerná suma, ktorú Slováci týmto spôsobom zaplatia je 55€. Prostredníctvom mobilného telefónu platia najčastejšie muži, najvyššie platby realizujú klienti vo veku 41 až 50 rokov. Faktúry platíme najčastejšie začiatkom pracovného týždňa.

Vedeli ste, že ...

· priemerný vek užívateľa SmartBankingu je 33 rokov,
· 2 najstarší užívatelia SmartBankingu majú 79 rokov a sú zo Žiliny a Piešťan,
· 80% užívateľov SmartBankingu sú muži,
· klienti využívajú aplikáciu častejšie počas pracovných dní ako cez víkend, v sobotu sa prihlási o 60% menej užívateľov ako v pondelok,
· v pracovné dni využívajú klienti SmartBanking najčastejšie v pondelok a najmenej často v piatok,
· v pracovné dni sa do SmartBankingu prihlasujú najčastejšie medzi 10.00 a 11.00 h,
· v nedeľu je najviac prihlásení medzi 20:00 a 21:00 h,
· platby s najvyššou priemernou výškou sú zadané v stredu, sobota je naslabšia s priemernou platbou 25 €.

Čo je to Smart platba

Smart platba je bezpečná, jednoduchá a pohodlná. Stačí zoskenovať čiarový kód alebo QR kód na faktúrach či poštových poukážkach a následne zadať PIN. Platba je tak odoslaná a niekoľkosekundový proces významne ušetrí čas.
Klient sa tak vyhne napríklad nesprávne zadanému číslu účtu a prevodu sumy na zlého adresáta. ČSOB zaznamenáva každý rok viac ako 600 klientov, ktorí žiadajú banku z dôvodu nesprávne zadaných údajov o sprostredkovanie vrátenia platby. Každý rok evidujeme viac ako 5 000 platieb, ktoré sa nezrealizujú, pretože údaje na platobnom príkaze nie sú vyplnené správne.

Image karta cez mobil

Ľudia si na svoju platobnú kartu dávajú rôzne motívy. Medzi najobľúbenejšie patrí rodina, domáci miláčikovia a zábery z prírody. Vďaka aplikácii ČSOB SmartBanking si môžu Image kartu jednoduchšie vytvoriť už aj používatelia smartphónov a tabletov.
Odteraz klienti urobia mobilom nielen fotografiu, ale niekoľkými dotykmi si prostredníctvom aplikácie ČSOB SmartBanking dokážu jednoduchým spôsobom navrhnúť aj výzor svojej vlastnej platobnej karty.

“Vo vylepšovaní aplikácie ČSOB SmartBanking stále pokračujeme, čoho dôkazom sú aj naše novinky. Okrem vlastného obrázku na platobnej karte pridávame funkcionality, ktoré klientom pomôžu mať svoje financie neustále pod kontrolou a zjednodušujú každodenné platenie za tovar či služby,“ povedal Roman Lipka, manažér vývoja elektronických distribučných kanálov ČSOB.

Všetkým novinkám a funkciám aplikácie ČSOB SmartBanking sa venuje špeciálna webstránka www.csobsmartbanking.sk.

Väčšie balíky si vyberajú starší klienti

Čo je to ČSOB Pohoda

Je to univerzálny balík služieb
, s ktorým klient získa množstvo služieb a neobmedzený počet vybraných transakcií. Tento balík služieb môže mať klient bez poplatku, ak ho bude aktívne využívať.
Čo balík obsahuje:
medzinárodnú platobnú kartu VISA Electron alebo Maestro platby platobnou kartou v SR a zahraničí všetky výbery z bankomatov ČSOB v SR a platby kartou služby elektronického bankovníctva a SmartBanking povolené prečerpanie na účte 2 hotovostné vklady neobmedzený počet najvyužívanejších transakcií (prijaté platby, odoslané platby elektronicky, platby na základe trvalých príkazov a súhlasov s inkasom)
    Kedy za balík neplatíte:
    každý mesiac si na účet necháte posielať výplatu vo výške min. 400 €, na úhradu vašich pravidelných platieb aspoň 1x mesačne využijete súhlas s inkasom, na úhradu vašich pravidelných platieb alebo sporenia aspoň 1x mesačne využijete trvalý príkaz, váš priemerný mesačný kreditný zostatok bude min. 300 €.
      alebo
      ak vaše úspory v ČSOB dosiahnu objem min. 10 000 €
        alebo
        ak priemerný mesačný zostatok na vašom podnikateľskom účte je min. 3 000 €
          Čo je to ČSOB Extra Pohoda
          Je to exkluzívny balík pre náročných klientov s množstvom služieb a neobmedzeným počtom vybraných transakcií, výberov z bankomatov všetkých bánk v SR a zahraničí, cestovné a úrazové poistenie, ako aj vlastný obrázok na karte. Aj tento balík je možné využívať bez mesačného poplatku za vedenie.
          Čo balík obsahuje:
          medzinárodnú platobnú kartu VISA Classic alebo MasterCard Standard s vlastným obrázkom a celoročne platným cestovným poistením, platby platobnou kartou v SR a zahraničí, výbery z bankomatov všetkých bánk v SR a SEPA krajinách v mene EUR, služby elektronického bankovníctva a SmartBanking, povolené prečerpanie na účte, úrazové poistenie, neobmedzený počet transakcií (prijaté platby, odoslané platby elektronicky a na pobočke, platby na základe trvalých príkazov a súhlasov s inkasom, hotovostné vklady).
            Kedy za balík neplatíte:
            · ak úspory v ČSOB dosiahnu objem min. 15 000 €
            Vedeli ste, že ...
            · priemerný vek klienta, ktorý využíva balík ČSOB Pohoda je 42 rokov, pri ČSOB Extra Pohode je to 45 rokov,
            · balík vyššieho typu - ČSOB Extra Pohoda využívajú klienti najviac v Bratislave, najmenej v Poprade či Banskej Bystrici,
            · klienti s balíkom ČSOB Extra Pohoda vyberajú z bankomatov o 30 % častejšie ako klienti s balíkom ČSOB Pohoda. V priemere si vyberú 700 € za mesiac,
            · tí, čo majú balík ČSOB Extra Pohoda platia v obchodoch kartou v priemere 400 € mesačne, čo je dvojnásobok toho, koľko zaplatia kartou klienti s balíkom ČSOB Pohoda,
            · v zahraničí si počas leta vyberú hotovosť z bankomatu klienti oboch balíkov dva razy do mesiaca. Klienti s ČSOB Extra Pohodou si však vyberú o 40 % viac ako klienti s balíkom ČSOB Pohoda.
            Sme aj na facebooku .

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.