VODKA ABSOLUT UVÁDZA NOVÚ LIMITOVANÚ EDÍCIU ABSOLUT UNIQUE

Vodka ABSOLUT uvádza ABSOLUT UNIQUE – novú limitovanú edíciu takmer štyroch miliónov unikátnych fliaš, z ktorých každá má svoj vlastný jedinečný dizajn a číselné označenie.

Aby každá fľaša bola naozaj umeleckým dielom jediným svojho druhu, značka ABSOLUT dokonca upravila a prispôsobila celý proces ich produkcie. Nápad vytvoriť také veľké množstvo jedinečných fliaš si vyžiadal komplikovanú spoluprácu ľudských aj technologických faktorov. Na výrobnú linku bola umiestnená technika miešajúca, vyberajúca a nanášajúca najrôznejšie kombinácie farieb a dômyselne naprogramované algoritmy riadiace nanášanie farieb a vzorov sa postarali o to, aby žiadne dve fľaše neboli rovnaké. V množstve vzájomných kombinácií sa pri tom použilo 35 rôznych farieb a 51 rozličných vzorov aplikovaných na fľaše. Neprehliadnuteľný dizajn ABSOLUT podčiarkla spojením farebných kontrastov a jednoduchej bielej etikety, ktorá nesie aj unikátne číselné označenie každej fľaše.

Vďaka tomu si v novej limitovanej edícii ABSOLUT UNIQUE každý nájde tú svoju, ako skutočne personalizovaný dar, perfektný doplnok každej párty či zaujímavej zbierky. V slovenských obchodoch ju nájdete od októbra 2012 a do predaja sa dostane necelých 20 000 kusov. Tak neváhajte a buďte jedným z tých, ktorý budú mať svoju ABSOLUT UNIQUE!

Pite s rozumom a len od 18 rokov! www.pisrozumom.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu