Zamestnanci môžu pomôcť

ČSOB nadácia vyhlasuje zamestnanecký grantový program, prostredníctvom ktorého rozdelí 60 000 EUR a pokračuje tak v dlhoročnej a úspešnej tradícii Zamestnaneckého grantového programu. Hlavným cieľom programu je umožniť zamestnancom ČSOB Finančnej skupiny, aby sprostredkovali pomoc tam, kde vidia, že je potrebná a kde bude dobre využitá. Podpora je určená pre projekty z oblastí podpory zdravého životného štýlu, ochrany a podpory zdravia detí a podpory vzdelávania.
Zamestnanecký grantový program ČSOB nadácie má k dispozícii 60 000 EUR. Minimálna výška žiadosti o grant je 500 EUR a maximálna výška žiadosti o grant je 3 000 EUR. Požadovanú výšku grantu môže nezávislá hodnotiaca komisia znížiť, alebo upraviť.

Neziskovky môžu žiadať o pomoc cez zamestnancov

Prostredníctvom zamestnancov ČSOB FS sa o grant môžu uchádzať m imovládne organizácie (nadácie, občianske združenia, neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, neinvestičné fondy, účelové zariadenia cirkví), školy a materské školy.
Žiadosti hodnotí komisia
Projekty bude hodnotiť nezávislá komisia zostavená zo zamestnancov ČSOB FS a expertov na mimovládny sektor.

Odkedy a dokedy

Uzávierka prijímania žiadostí je 12. októbra 2012 cez elektronický formulár na webovej stránke www.darca.sk. Registráciu a požadované údaje musia vyplniť všetci žiadatelia, ktorí sa uchádzajú o podporu. Všetky informácie ako aj úplné znenie výzvy sú k dispozícii na portáli www.darca.sk .
Ďalšie informácie Vyhlasovateľom a podporovateľom Zamestnaneckého grantového programu je ČSOB nadácia. Technickú podporu a odbornú spoluprácu poskytuje Pontis, n .o.
Sme aj na facebooku: http://www.facebook.com/#!/csobfs

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.