Zamestnanci môžu pomôcť

ČSOB nadácia vyhlasuje zamestnanecký grantový program, prostredníctvom ktorého rozdelí 60 000 EUR a pokračuje tak v dlhoročnej a úspešnej tradícii Zamestnaneckého grantového programu. Hlavným cieľom programu je umožniť zamestnancom ČSOB Finančnej skupiny, aby sprostredkovali pomoc tam, kde vidia, že je potrebná a kde bude dobre využitá. Podpora je určená pre projekty z oblastí podpory zdravého životného štýlu, ochrany a podpory zdravia detí a podpory vzdelávania.
Zamestnanecký grantový program ČSOB nadácie má k dispozícii 60 000 EUR. Minimálna výška žiadosti o grant je 500 EUR a maximálna výška žiadosti o grant je 3 000 EUR. Požadovanú výšku grantu môže nezávislá hodnotiaca komisia znížiť, alebo upraviť.

Neziskovky môžu žiadať o pomoc cez zamestnancov

Prostredníctvom zamestnancov ČSOB FS sa o grant môžu uchádzať m imovládne organizácie (nadácie, občianske združenia, neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, neinvestičné fondy, účelové zariadenia cirkví), školy a materské školy.
Žiadosti hodnotí komisia
Projekty bude hodnotiť nezávislá komisia zostavená zo zamestnancov ČSOB FS a expertov na mimovládny sektor.

Odkedy a dokedy

Uzávierka prijímania žiadostí je 12. októbra 2012 cez elektronický formulár na webovej stránke www.darca.sk. Registráciu a požadované údaje musia vyplniť všetci žiadatelia, ktorí sa uchádzajú o podporu. Všetky informácie ako aj úplné znenie výzvy sú k dispozícii na portáli www.darca.sk .
Ďalšie informácie Vyhlasovateľom a podporovateľom Zamestnaneckého grantového programu je ČSOB nadácia. Technickú podporu a odbornú spoluprácu poskytuje Pontis, n .o.
Sme aj na facebooku: http://www.facebook.com/#!/csobfs

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.