Zamestnanci môžu pomôcť

ČSOB nadácia vyhlasuje zamestnanecký grantový program, prostredníctvom ktorého rozdelí 60 000 EUR a pokračuje tak v dlhoročnej a úspešnej tradícii Zamestnaneckého grantového programu. Hlavným cieľom programu je umožniť zamestnancom ČSOB Finančnej skupiny, aby sprostredkovali pomoc tam, kde vidia, že je potrebná a kde bude dobre využitá. Podpora je určená pre projekty z oblastí podpory zdravého životného štýlu, ochrany a podpory zdravia detí a podpory vzdelávania.
Zamestnanecký grantový program ČSOB nadácie má k dispozícii 60 000 EUR. Minimálna výška žiadosti o grant je 500 EUR a maximálna výška žiadosti o grant je 3 000 EUR. Požadovanú výšku grantu môže nezávislá hodnotiaca komisia znížiť, alebo upraviť.

Neziskovky môžu žiadať o pomoc cez zamestnancov

Prostredníctvom zamestnancov ČSOB FS sa o grant môžu uchádzať m imovládne organizácie (nadácie, občianske združenia, neziskové organizácie poskytujúce všeobecne prospešné služby, neinvestičné fondy, účelové zariadenia cirkví), školy a materské školy.
Žiadosti hodnotí komisia
Projekty bude hodnotiť nezávislá komisia zostavená zo zamestnancov ČSOB FS a expertov na mimovládny sektor.

Odkedy a dokedy

Uzávierka prijímania žiadostí je 12. októbra 2012 cez elektronický formulár na webovej stránke www.darca.sk. Registráciu a požadované údaje musia vyplniť všetci žiadatelia, ktorí sa uchádzajú o podporu. Všetky informácie ako aj úplné znenie výzvy sú k dispozícii na portáli www.darca.sk .
Ďalšie informácie Vyhlasovateľom a podporovateľom Zamestnaneckého grantového programu je ČSOB nadácia. Technickú podporu a odbornú spoluprácu poskytuje Pontis, n .o.
Sme aj na facebooku: http://www.facebook.com/#!/csobfs

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.

Infografika: Slováci minuli na Pohode historicky najviac peňazí

Koľko minuli účastníci na našom najväčšom festivale?