Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

ENERGA prichádza na slovenský energetický trh.

Máte vysoké účty za elektrinu? Zmeňte svojho starého dodávateľa elektrickej energie za spoločnosť ENERGA Slovakia.

Od septembra 2012 už náklady na elektrickú energiu nebudú pre slovenské firmy takou významnou položkou, ako doteraz. Dôvodom je vstup spoločnosti ENERGA Slovakia na slovenský trh s energiami. Spoločnosť ENERGA Slovakia je členom skupiny ENERGA, jedného z najväčších energetických koncernov v Poľsku. Ponuka produktov sa neustále prispôsobuje potrebám a možnostiam každého klienta a tak otvára mnoho možností, ako ušetriť.

Voľný trh s elektrickou energiou neznamená len vyššiu konkurenciu, ale aj množstvo výhodných cenových a produktových ponúk pre zákazníkov. Liberalizácia energetického trhu so sebou tiež prináša širšie možnosti pri výbere dodávateľa elektriny. Onedlho pribudne na Slovensku ďalší predajca elektrickej energie – spoločnosť ENERGA Slovakia – so svojou bezkonkurenčnou ponukou.

Spoločnosť ponúka široké spektrum produktov šitých na mieru každému zákazníkovi, ktoré zaručujú ideálne riešenia dokonale prispôsobené potrebám a nárokom malých a veľkých podnikov, ako aj veľkoodberateľov. A čo je najdôležitejšie – umožňuje zákazníkom plne využiť všetky možnosti, ktoré so sebou prináša voľný trh s elektrinou a výrazne ušetriť na nákladoch za energiu.

„Pri našej činnosti sa spoliehame hlavne na profesionalitu zamestnancov a individuálny prístup ku každému zákazníkovi. Snažíme sa zabezpečiť čo najvýhodnejšie cenové podmienky, aby jedinou starosťou klienta bolo to, ako investovať prostriedky, ktoré vďaka našim službám ušetril”, hovorí Ewa Wolder – predsedníčka správnej rady spoločnosti ENERGA Slovakia.

Hlavným cieľom spoločnosti je prinášať zákazníkom čo najvýhodnejšie cenové ponuky. Čo je možno ešte dôležitejšie – našich zákazníkov zbavíme všetkých starostí s formalitami spojenými so zmenou dodávateľa energie.

Spoločnosť ENERGA Slovakia začala svoju činnosť v septembri 2006. Hlavnou ekonomickou činnosťou je nákup a predaj elektrickej energie. V roku 2011 sa spoločnosť sústredila najmä na import a export elektriny medzi Slovenskom a Poľskom v rámci novo vytvorených cezhraničných kapacít v denných aukciách. V súčasnosti je spoločnosť ENERGA Slovakia súčasťou jedného z najväčších koncernov v Poľsku – skupiny ENERGA.

Skupina ENERGA sa venuje výrobe, predaju a distribúcii elektrickej a tepelnej energie. Je dodávateľom elektriny pre 2,5 milióna domácností a viac než 300 000 firiem. Takisto prevádzkuje elektrickú prenosovú sieť na jednej štvrtine územia Poľska.

skupina490-r832.jpg

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Vynovená predajňa v Smrdákoch

COOP Jednota Senica, spotrebné družstvo, pokračuje v modernizácii svojich predajní.

Pôžička bez úrokov a poplatkov? Áno, existuje

Chcete si konečne kúpiť novú kuchynskú linku či potrebujete dať auto do opravy, ale chýbajú vám peniaze?

Tlačová konferencia iniciatívy Stop hazardu so zdravím

Sledujte naživo dnes od 12:00.