ABSOLUT ELYX už aj vo vybraných bratislavských podnikoch

Slovensko si ako jedna z mála krajín môže už niekoľko mesiacov vychutnať ABSOLUT ELYX, vodku zahalenú rúškom tajomstva a výnimočnosti.

Launch superprémiovej ELYX už na začiatku zaujal aj prísne limitovanou distribúciou, ktorá bola celé leto dostupná iba v jedinom slovenskom podniku. To sa však od septembra mení.

Nová vodka s príchuťou výnimočnosti za svoju neobyčajnú čistotu, zaujímavé chuťové tóny a hodvábnu textúru vďačí unikátnemu procesu svojej výroby - od prvého zrnka obilia až po plnenie do fliaš, všetko prebieha na malom fliačiku zeme na juhu Švédska. U našich českých susedov ju zatiaľ nenájdete, z okolitých štátov je totiž uvedená iba v Rakúsku a okrem Slovákov si ju momentálne môžu vychutnať spotrebitelia iba v siedmich krajinách sveta.

Po troch mesiacoch od uvedenia, kedy bola ABSOLUT ELYX dostupná výhradne v Trafo Music Bare v Bratislave, sa ku milovníkom dobrej vodky konečne dostáva aj prostredníctvom ďalších starostlivo vybraných prevádzok hlavného mesta. Na pultoch maloobchodných predajní exkluzívnu hranatú fľašu síce neuvidíte, vizibilitu v tých najlepších baroch a kluboch má však zaručenú.

Bratislavskí priaznivci tejto superprémiovej novinky si ju môžu vychutnať čistú servírovanú na ľade v takmer dvadsiatke podnikov zvučných mien – medzi nimi SKY BAR, Lemon Tree, UFO watch.taste.groove, Paparazzi cocktail bar & ristorante, Trafo Cafe, Infiniti Music bar, Coco Loco a ďalšie.

Pite s rozumom a LEN od 18 rokov! www.pisrozumom.sk

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.