Cez smartfón vybavíte už aj dovolenkovú poistnú udalosť!

Po tom, čo Allianz - SP umožnila svojím klientom nahlasovať poistné udalosti z havarijného a majetkového poistenia cez aplikáciu pre smartfóny, rozširujeme túto možnosť aj na cestovné poistenie.

Po tom, čo Allianz - SP umožnila svojím klientom nahlasovať poistné udalosti z havarijného a majetkového poistenia cez aplikáciu pre smartfóny, rozširujeme túto možnosť ľahko a pohodlne vybaviť poistnú udalosť aj pre poistné udalosti z cestovného poistenia. Týmto sa naša aplikácia stala plnohodnotným nástrojom pre hlásenie 80% škôd z neživotného poistenia. Aplikácia Poistné udalosti umožňuje klientom zdokumentovať a nahlásiť poistnú udalosť priamo na mieste. Okrem toho poskytuje cenné tipy a rady ako sa pri nej správať, či dôležité kontakty.

Pre klientov, ktorí využívajú naše online cestovné poistenie, sme pripravili doplnkovú funkcionalitu v podobe čítačky QR kódu, pomocou ktorej si zo zmluvy vedia preniesť všetky aktuálne údaje (informácie o poistníkovi a poistených osobách) priamo do aplikácie. Bonusom je virtuálna karta asistenčnej služby Mondial Asistance, ktorá plnohodnotne nahrádza jej súčasnú papierovú formu.

Služby aplikácie Poistné udalosti:

• Poistná udalosť – vám umožní detailne zdokumentovať poistnú udalosť, vrátane informácií o všetkých poškodených a fotografií. Na záver odošlete hlásenie priamo do Allianz – Slovenskej poisťovne. Kópia hlásenia bude doručená na vami zadanú e-mailovú adresu
  • Pomocník – tu nájdete všetky dôležité informácie ako sa zachovať v prípade poistnej udalosti
  • Profil – svoje údaje ako aj iné údaje napr. o vozidle, či poistných zmluvách si môžete vyplniť ihneď po ich podpise s Allianz – Slovenskou poisťovňou a použiť ich v prípade potreby
  • Allianz infolinka - čísla na našu infolinku poistných udalostí zo všetkých sietí na Slovensku ako aj zo zahraničia
  • Kontakty - kontakty na našu spoločnosť ako aj našch partnerov napr. zmluvné servisy alebo asistenčné služby
  • Stav poistnej udalosti - stačí zadať číslo nahlásenej udalosti a môžete si online skontrolovať stav jej riešenia u nás

Stiahnite si aplikáciu Poistné udalosti hneď a zadarmo

Mobilná aplikácia Poistné udalosti pre smartfóny je pre všetkých našich klientov, ktorí majú uzatvorené havarijné, cestovné alebo privátne poistenie majetku, zadarmo.

Aplikáciu pre iPhone si môžu klienti stiahnuť cez Apple Store tu: http://itunes.apple.com/us/app/id458589354?mt=8.

Aplikácia pre Android je prístupná voľne na stiahnutie cez Android Store tu: https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.inlogic.allianz.

Ako preniesť údaje z online poistenia do telefónu.

Prihláste sa a vložte PR článok

3 mýty, ktorým ste možno uverili. Ale ako je to naozaj?

Zdravotná poisťovňa Dôvera reaguje na článok VšZP.

Novinka v realitnom biznise! Zatiaľ dostupné len v Grand Koliba

V Bratislave je dopyt po bývaní enormný. Stavebný ruch je citeľný vo všetkých bratislavských štvrtiach.

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.