Piatok, 19. august, 2022 | Meniny má Lýdia

Motoristi si vydýchli – pekelné zdražovanie nebude!

Motoristov minulý týždeň zaskočila hrozba zavedenia ďalšej dane na automobily.

Motoristov minulý týždeň zaskočila hrozba zavedenia ďalšej dane na automobily.  Na základe analýz Inštitútu finančnej politiky (IFP) pri ministerstve financií by zavedenie novej dane každého motoristu vyšlo v rozpätí od 10 do 539 eur ročne! Napriek tomu, že uvedenie novej dane pre auta ministerstvo nepotvrdilo, mohla by sa platiť každoročne spolu s Povinnym Zmluvnym Poistenim (PZP) .

Motoristi už platia dosť za benzín či íné výdaje. Naším cieľom je byť stále po boku vodičov, aby sme im pomáhali riešiť ich problémy. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli teraz ponuknuť špeciálnu zľavu na PZP až do 25 percent“ hovorí Samuel Martiš z online poisťovne Genertel.sk.

Táto AKCIOVÁ ZĽAVA 25% na PZP v Generteli platí len do štvrtku 13.9. do polnoci. Celú zľavu však môžu dostať len tí motoristi, ktorí vypovedajú svoju starú zmluvu v inej poisťovni a prejdú do Genertel.sk pričom výročný deň poistky nerozhoduje.

Príklad: Ak by Peter  s bydliskom v Topoľčanoch vlastnil 5 ročnú Fabiu s výkonom 55 kW dostal by PZP za 62 eur. Predpokladáme, že Robert nespôsobil za posledných 5 rokov žiadnu dopravnú nehodu. Poistením v Generteli tak oproti poisteniu v priemernej poisťovni mohol ušetriť až 30 eur, teda celú sumu dane s ktorou koketuje štát.

Poisťovňa Genertel uplatňuje na Slovensku doteraz bezkonkurenčný koncept a poisťuje cez internet a cez telefón a tak môže ponúkať kvalitné produkty za nízke ceny. Poisťovňa Genertel je člen skupiny Generali Group.

Viac Info o 25% ZĽAVE najdete na www.genertel.sk alebo zavolajte na 0850 555 555

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Pripravené sú hodnotné ceny, tombola aj bohatý sprievodný program.

INZERCIA 2 h

50 percent áut, ktoré boli registrované pred embargom, je stále funkčných.

INZERCIA 14 h

Hyundai chce spojiť ľudí v záujme trvalej udržateľnosti.

INZERCIA 14 h
SkryťZatvoriť reklamu