Sobota, 2. júl, 2022 | Meniny má Berta

Motoristi si vydýchli – pekelné zdražovanie nebude!

Motoristov minulý týždeň zaskočila hrozba zavedenia ďalšej dane na automobily.

Motoristov minulý týždeň zaskočila hrozba zavedenia ďalšej dane na automobily.  Na základe analýz Inštitútu finančnej politiky (IFP) pri ministerstve financií by zavedenie novej dane každého motoristu vyšlo v rozpätí od 10 do 539 eur ročne! Napriek tomu, že uvedenie novej dane pre auta ministerstvo nepotvrdilo, mohla by sa platiť každoročne spolu s Povinnym Zmluvnym Poistenim (PZP) .

Motoristi už platia dosť za benzín či íné výdaje. Naším cieľom je byť stále po boku vodičov, aby sme im pomáhali riešiť ich problémy. Z tohto dôvodu sme sa rozhodli teraz ponuknuť špeciálnu zľavu na PZP až do 25 percent“ hovorí Samuel Martiš z online poisťovne Genertel.sk.

Táto AKCIOVÁ ZĽAVA 25% na PZP v Generteli platí len do štvrtku 13.9. do polnoci. Celú zľavu však môžu dostať len tí motoristi, ktorí vypovedajú svoju starú zmluvu v inej poisťovni a prejdú do Genertel.sk pričom výročný deň poistky nerozhoduje.

Príklad: Ak by Peter  s bydliskom v Topoľčanoch vlastnil 5 ročnú Fabiu s výkonom 55 kW dostal by PZP za 62 eur. Predpokladáme, že Robert nespôsobil za posledných 5 rokov žiadnu dopravnú nehodu. Poistením v Generteli tak oproti poisteniu v priemernej poisťovni mohol ušetriť až 30 eur, teda celú sumu dane s ktorou koketuje štát.

Poisťovňa Genertel uplatňuje na Slovensku doteraz bezkonkurenčný koncept a poisťuje cez internet a cez telefón a tak môže ponúkať kvalitné produkty za nízke ceny. Poisťovňa Genertel je člen skupiny Generali Group.

Viac Info o 25% ZĽAVE najdete na www.genertel.sk alebo zavolajte na 0850 555 555

SkryťVypnúť reklamu

SkryťVypnúť reklamu

Meranie rýchlosti v úsekoch už nebude pre vodičov vďaka MIO problémom

Vodiči budú upozornení pred úsekom, počas a na to, koľko metrov a sekúnd im zostáva a či majú spomaliť alebo ísť rýchlejšie.

9 h
MiVue 886 – vůbec první 4K UHD autokamera od Mio

Má tiež 1,7x väčší snímač a ULTRA nočné snímanie. Rýchlejší prenos záberov do telefónu zabezpečuje 5 GHz WiFi

1. júl

Tankujeme približne o 10 – 50 centov lacnejšie ako v západnej Európe.

INZERCIA 1. júl
SkryťZatvoriť reklamu