Najúspešnejší ČSOB Okruh zdravia bol v Prešove

Rekordný počet účastníkov prispel počtom odbehnutých kôl k výslednej sume 10 000 EUR, ktorú ČSOB nadácia venovala Fakultnej nemocnici J.A. Reimana v Prešove na nákup inkubátora. Počtom zabehnutých kôl tak Prešovčania prekonali podujatia v Bratislave a Banskej Bystrici. Špeciálne uznanie si zaslúži 77-ročná účastníčka, ktorá v nedeľu svižnou chôdzou odkráčala v kroji 18 kôl.

V Prešove zabehli najviac

Viac ako 800 účastníkov odbehlo, alebo odkráčalo 8 500 kôl, pričom jedno kolo malo približne 400 metrov. ČSOB nadácia bola pripravená prispieť nemocnici na nákup inkubátora jedným eurom za každé odbehnuté alebo odkráčané kolo, no nakoniec sa rozhodla oceniť aktívny prístup Prešovčanov a venovať neonatologickému oddeleniu na nákup prístroja okrúhlu sumu vo výške 10 000 EUR.
Do akcie sa zapojili všetky vekové kategórie, ako aj zamestnanci nemocnice na čele s riaditeľom MUDr. Radoslavom Čuhom, ktorý odbehol 30 kôl. Dobrú vec prišla aktívne podporiť aj reprezentantka SR v atletike a majsterka Slovenska v maratóne Katarína Berešová.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.