Alkohol tester – istota nielen pred jazdou

Môžem si už sadnúť za volant, hoci som do noci popíjal?

Môžem si už sadnúť za volant, hoci som do noci popíjal? Ako rýchlo sa odbúra pohár vína, ktorý som si dala k obedu? Nenafúkam náhodou? Túto dilemu už určite riešil každý, kto nie je zarytý abstinent a zároveň vlastní vodičský preukaz. Aká je teda odpoveď? Kedy je bezpečné sadnúť si za volant?

Na rýchlosť odbúravania vplýva množstvo faktorov, takže aj dvaja vodiči s približne rovnakou hmotnosťou môžu mať po vypití rovnakého množstva alkoholu úplne rozdielne výsledky. Preto ak si chcete sadnúť za volant, nespoliehajte sa na alkoholové kalkulačky, ktoré nájdete na internete či zábavné aplikácie v mobile. Spoľahlivú a presnú odpoveď vám poskytne iba alkohol tester. Tieto prístroje merajú množstvo alkoholu vo vydychovanom vzduchu veľmi presne a existuje pomerne presný prepočet medzi množstvom alkoholu vo vydychovanom vzduchu a množstvom alkoholu v krvi.

Kvalitné alkohol testery nájdete na stránke www.dychovaskuska.sk. Novinkou v ponuke je alkohol tester AT-S430, ktorý vám poskytne presný výsledok už do piatich sekúnd. Vďaka adaptéru do auta ho môžete použiť kdekoľvek a kedykoľvek.

Alkohol tester AT-S430 je rýchly a spoľahlivý. Testovanie trvá 10 sekúnd a výsledok získate takmer okamžite. Prístroj zachytí aj minimálnu hladinu alkoholu v dychu, takže sa na jeho výsledky môžete stopercentne spoľahnúť. Napájanie na batérie, autonabíjačka a malé rozmery z neho robia ideálneho spoločníka na cesty. Dodáva sa v praktickom puzdre, v ktorom je možné uložiť a prenášať všetko príslušenstvo.

Objednať si ho môžete na stránke www.dychovaskuska.sk. Pre objednanie nie je potrebná registrácia, stačí len vyplniť objednávkový formulár. Cena alkohol testeru AT-S430 je 33,99 EUR, doprava na celom Slovensku je zdarma.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.