Ďakujeme bežným bankám

Ďakujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.

Ďakujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.

Vďaka nášmu dlhoročnému pôsobeniu v privátnom bankovníctve sme získali množstvo skúseností zo zhodnocovania veľkých peňazí. A vieme, že nemenej dôležité sú služby a starostlivosť o klientov. Vážime si klientov, ktorí nám vďaka svojej dôvere poskytujú možnosť byť stále lepšími a neustále rásť. Aj preto chceme poďakovať bežným bankám za to, že sa starajú o našich klientov pri denných peňažných transakciách, pri poskytovaní hypoték, či za množstvo bankomatov a platobných terminálov, ktoré môžu využívať. Tým nám umožňujú špecializovať sa na naše primárne služby . Na starostlivosť o ich veľké peniaze a snahu o nadpriemerné zhodnocovanie ich majetku každý deň.

Ďakujeme!

J&T BANKA

Najvýhodnejšie online predplatné SME.sk na 1 rok len za 29€

Kúpou ročného predplatného ušetríte až 44% oproti týždennému predplatnému za 1€.

Nový supermarket Fresh otvorili na Aničke

Má vlastnú pekáreň a rozšírený sortiment farmárskych a bio výrobkov.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.