Ďakujeme bežným bankám

Ďakujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.

Ďakujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.

Vďaka nášmu dlhoročnému pôsobeniu v privátnom bankovníctve sme získali množstvo skúseností zo zhodnocovania veľkých peňazí. A vieme, že nemenej dôležité sú služby a starostlivosť o klientov. Vážime si klientov, ktorí nám vďaka svojej dôvere poskytujú možnosť byť stále lepšími a neustále rásť. Aj preto chceme poďakovať bežným bankám za to, že sa starajú o našich klientov pri denných peňažných transakciách, pri poskytovaní hypoték, či za množstvo bankomatov a platobných terminálov, ktoré môžu využívať. Tým nám umožňujú špecializovať sa na naše primárne služby . Na starostlivosť o ich veľké peniaze a snahu o nadpriemerné zhodnocovanie ich majetku každý deň.

Ďakujeme!

J&T BANKA

Prihláste sa a vložte PR článok

FemFest 2017 ponúkne beh na opätkoch i koncert známej speváčky

Tešiť sa na neho môžete už tento víkend - prebehne v piatok 22. a v sobotu 23. septembra 2017.

Slávnostná imatrikulácia SvF STU v Bratislave

Slávnostným aktom sa začal nový akademický rok 2017/2018 pre študentov Stavebnej fakulty STU v Bratislave.

Unverzita vyTVORená nápadmi študentov!

Študenti Stavebnej fakulty STU v Bratislave sa rozhodli vylepšiť svoju školu.

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.