Štvrtok, 21. október, 2021 | Meniny má UršuľaKrížovkyKrížovky

Ďakujeme bežným bankám

Ďakujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.

Ďakujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.

Vďaka nášmu dlhoročnému pôsobeniu v privátnom bankovníctve sme získali množstvo skúseností zo zhodnocovania veľkých peňazí. A vieme, že nemenej dôležité sú služby a starostlivosť o klientov. Vážime si klientov, ktorí nám vďaka svojej dôvere poskytujú možnosť byť stále lepšími a neustále rásť. Aj preto chceme poďakovať bežným bankám za to, že sa starajú o našich klientov pri denných peňažných transakciách, pri poskytovaní hypoték, či za množstvo bankomatov a platobných terminálov, ktoré môžu využívať. Tým nám umožňujú špecializovať sa na naše primárne služby . Na starostlivosť o ich veľké peniaze a snahu o nadpriemerné zhodnocovanie ich majetku každý deň.

Ďakujeme!

J&T BANKA

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

INDEX a Slovenská sporiteľňa vyhlásili výsledky prvého ročníka súťaže.

INZERCIA 3 h

Sladké plody brusnice si okrem lahodného koláča spájame i s liečbou ochorení vylučovacej sústavy. Právom.

4 h

V rozvíjajúcom sa digitálnom svete je bezpečnosť najvyššou prioritou.

INZERCIA 11 h
Skryť Zatvoriť reklamu