Streda, 27. január, 2021 | Meniny má BohušKrížovkyKrížovky

Ďakujeme bežným bankám

Ďakujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.

Ďakujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.

Vďaka nášmu dlhoročnému pôsobeniu v privátnom bankovníctve sme získali množstvo skúseností zo zhodnocovania veľkých peňazí. A vieme, že nemenej dôležité sú služby a starostlivosť o klientov. Vážime si klientov, ktorí nám vďaka svojej dôvere poskytujú možnosť byť stále lepšími a neustále rásť. Aj preto chceme poďakovať bežným bankám za to, že sa starajú o našich klientov pri denných peňažných transakciách, pri poskytovaní hypoték, či za množstvo bankomatov a platobných terminálov, ktoré môžu využívať. Tým nám umožňujú špecializovať sa na naše primárne služby . Na starostlivosť o ich veľké peniaze a snahu o nadpriemerné zhodnocovanie ich majetku každý deň.

Ďakujeme!

J&T BANKA

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Odstrániť pesticídy trvá 15 až 20 minút.

11m

​​​​​​​Prečítajte si úspešný príbeh najväčšieho výrobného podniku v Trebišove.

2 h

Byť fit nielen v januári. Spoločnosť BILLA v novom e-booku radí zákazníkom, ako sa stravovať zdravo po celý rok.

11 h