Ďakujeme bežným bankám

Ďakujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.

Ďakujeme bežným bankám za to, že sa starajú o malé peniaze našich klientov. Vďaka tomu sa my môžeme starať o tie veľké.

Vďaka nášmu dlhoročnému pôsobeniu v privátnom bankovníctve sme získali množstvo skúseností zo zhodnocovania veľkých peňazí. A vieme, že nemenej dôležité sú služby a starostlivosť o klientov. Vážime si klientov, ktorí nám vďaka svojej dôvere poskytujú možnosť byť stále lepšími a neustále rásť. Aj preto chceme poďakovať bežným bankám za to, že sa starajú o našich klientov pri denných peňažných transakciách, pri poskytovaní hypoték, či za množstvo bankomatov a platobných terminálov, ktoré môžu využívať. Tým nám umožňujú špecializovať sa na naše primárne služby . Na starostlivosť o ich veľké peniaze a snahu o nadpriemerné zhodnocovanie ich majetku každý deň.

Ďakujeme!

J&T BANKA

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.

Dubravské Čerešne majú sladké prekvapenie pre najrýchlejších!

V Čerešne living pribudli nové byty so zvýhodnenou cenou pre prvých 15 záujemcov. Leto v Dúbravke bude teraz ešte sladšie.