Na zadné vrátka myslia najviac Trnavčania a Trenčania

Život niekedy prináša nečakané situácie, ktoré nás môžu prekvapiť, no vďaka životnému poisteniu sa následky dajú zvládať ľahšie. Na zadné vrátka myslia najčastejšie obyvatelia trnavského a trenčianskeho regiónu, naopak najmenej životných poistiek sa uzatvára v Poprade. Rozdiely v poistnom správaní sú aj medzi pohlaviami.

Zodpovednejší sú muži

Muži uzatvárajú životné poistky častejšie ako ženy. Vyplýva to zo štatistík ČSOB. Len v tomto roku uzavreli muži o 156 životných poistiek viac ako ženy, čo je rozdiel vyše 10 percent. Najviac mužov sa poisťuje v Nitre a okolí, naopak najmenej v popradskom regióne. Ženy tak zase najčastejšie robia v Bratislave, Trnave a Trenčíne, najmenej sa poisťujú v Banskej Bystrici.

Najviac sa bojíme úrazov a ich následkov

Najfrekvetovanejším pripoistením je trvalé telesné poškodenie následkom úrazu. Najčastejšie si ho pýtajú v Žiline, najmenej v Banskej Bystrici.

Ľudia myslia aj na hrozbu vážnej choroby. Pripoistenie tohto druhu je najfrekventovanejšie v Bratislave, najmenej časté je v Poprade.

Poistenie pre prípad smrti si zase najviac volia v Trnave a Trenčíne, naopak najmenej často v Poprade a smrť úrazom si vyberajú ako pripoistenie najčastejšie v Nitre, najmenej v Banskej Bystrici.

Životné poistenie Invest Mix

Invest Mix je životné poistenie, kde sa môže klient poistiť už od 14 rokov. Je to flexibilný produkt a pripoistenia si klient môže prispôsobovať svojej životnej situácií.

Druhy pripoistenia:
- poistenie pre prípad smrti,
- vážne choroby – medzi nimi aj také civilizačné ochorenia ako infarkt myokardu, či rakovina,
- oslobodenie od platenia poistného,
- smrť úrazom,
- trvalé telesné poškodenie následkom úrazu – pri poistnej udalosti v súvislosti s dopravnou nehodou sa navyšuje poistné plnenie o 100%.

Pokiaľ má klient finančné prostriedky navyše, je možné použiť ich ako mimoriadne poistné. Klient má svoje peniaze počas doby trvania poistky k dispozícii.

ČSOB nájdete aj na facebooku.

Začiatok roka patrí dani z nehnuteľností

Povinnosť má každý, kto v roku 2017 predal alebo nadobudol nehnuteľnosť.

Volkswagen T-Roc: Pre nerozhodných

Ak neviete, či chcete štýlové alebo praktické auto, hatchback alebo SUV, či dokonca ktorú farbu si vybrať, skúste T-Roc.

Tipy pre atraktívne poprsie po dojčení. Plastike povedzte nie

Máte za sebou obdobie dojčenia, no vaše prsia na tie pôvodné vôbec nepodobajú? Našťastie to nemusí byť trvalá zmena.

Stanovisko spoločnosti Advokátska kancelária JUDr. Radomír Bžán

Naša advokátska kancelária nemôže štátu zaplatiť DPH a daň z príjmu za rok 2017 zo zablokovanej odmeny.