Na zadné vrátka myslia najviac Trnavčania a Trenčania

Život niekedy prináša nečakané situácie, ktoré nás môžu prekvapiť, no vďaka životnému poisteniu sa následky dajú zvládať ľahšie. Na zadné vrátka myslia najčastejšie obyvatelia trnavského a trenčianskeho regiónu, naopak najmenej životných poistiek sa uzatvára v Poprade. Rozdiely v poistnom správaní sú aj medzi pohlaviami.

Zodpovednejší sú muži

Muži uzatvárajú životné poistky častejšie ako ženy. Vyplýva to zo štatistík ČSOB. Len v tomto roku uzavreli muži o 156 životných poistiek viac ako ženy, čo je rozdiel vyše 10 percent. Najviac mužov sa poisťuje v Nitre a okolí, naopak najmenej v popradskom regióne. Ženy tak zase najčastejšie robia v Bratislave, Trnave a Trenčíne, najmenej sa poisťujú v Banskej Bystrici.

Najviac sa bojíme úrazov a ich následkov

Najfrekvetovanejším pripoistením je trvalé telesné poškodenie následkom úrazu. Najčastejšie si ho pýtajú v Žiline, najmenej v Banskej Bystrici.

Ľudia myslia aj na hrozbu vážnej choroby. Pripoistenie tohto druhu je najfrekventovanejšie v Bratislave, najmenej časté je v Poprade.

Poistenie pre prípad smrti si zase najviac volia v Trnave a Trenčíne, naopak najmenej často v Poprade a smrť úrazom si vyberajú ako pripoistenie najčastejšie v Nitre, najmenej v Banskej Bystrici.

Životné poistenie Invest Mix

Invest Mix je životné poistenie, kde sa môže klient poistiť už od 14 rokov. Je to flexibilný produkt a pripoistenia si klient môže prispôsobovať svojej životnej situácií.

Druhy pripoistenia:
- poistenie pre prípad smrti,
- vážne choroby – medzi nimi aj také civilizačné ochorenia ako infarkt myokardu, či rakovina,
- oslobodenie od platenia poistného,
- smrť úrazom,
- trvalé telesné poškodenie následkom úrazu – pri poistnej udalosti v súvislosti s dopravnou nehodou sa navyšuje poistné plnenie o 100%.

Pokiaľ má klient finančné prostriedky navyše, je možné použiť ich ako mimoriadne poistné. Klient má svoje peniaze počas doby trvania poistky k dispozícii.

ČSOB nájdete aj na facebooku.

Prihláste sa a vložte PR článok

Poslanec Borguľa žiada vládu o podporu pre Bratislavu

Komunálny poslanec M. Borguľa vyzýva vládu, aby vyšpecifikovala, akým spôsobom prispeje štát k rozvoju Bratislavy.

Otvorenie akademického roka 2017/2018 na EU v Bratislave

Ekonomická univerzita v Bratislave 26. septembra 2017 slávnostne otvorila akademický rok 2017/2018.

Projekt Seberíniho: 60% vypredané ešte pred začiatkom kampane

V projekte Seberíniho, ktorý vyrastá v bratislavskej mestskej časti Ružinov, sa predalo 60% bytov ešte pred spustením kampane.

FSEV UK v Bratislave: Prax je súčasťou študijných programov

Rozhovor nám poskytla dekanka Fakulty sociálnych a ekonomických vied UK v Bratislave doc. JUDr. PhDr. Lucia MOKRÁ, PhD.