Piatok, 23. august, 2019 | Meniny má Filip

Internetom sa valí posledná vlna horúčav

LetnaHorucka.sk pokračuje ešte posledný týždeň

LetnaHorucka.sk pokračuje ešte posledný týždeň.

Máte posledných sedem dní na zapojenie sa do súťaže o hodnotné ceny. Stačí kliknúť na stránku www.letnahorucka.sk, objednať si svoju novú doménu alebo preregistrovať už existujúcu k spoločnosti WEBGLOBE, s.r.o. Zaradíte sa tak medzi možných výhercov až 1000 Eur na nákupy podľa vlastného výberu. Spolu s výhrou si môžete užiť posledný letný víkend so skvelým FIAT-om FREEMONT s plnou nádržou!

Zapojte sa už dnes, aby ste neprišli o svoju doménu a šancu vyhrať. Pre každého súťažiaceho je pripravená atraktívna cena slovenských domén (.sk) na celé obdobie registrácie služby.

Súťaž prináša spoločnosť WEBGLOBE, s.r.o. spoločnosť s dlhoročnými skúsenosťami s registráciou domén a súčasne poskytovateľ výnimočných webhostingových služieb. Výnimočnosť pri poskytovaní webhostingu je dosiahnutá jedinečnou a najkvalitnejšou infraštruktúrou na Slovensku.

Partnerom súťaže je spoločnosť FIAT SR, s.r.o..

Last minute tipy: Top ponuky na koniec leta

Nestihli ste ešte dovolenku? Vyberajte si z lákavých ponúk na konci sezóny.

Mimoriadny úspech na medzinárodnej súťaži v Číne

Slovenská technická univerzita v Bratislave opäť dokázala, že vie konkurovať univerzitám na svetovej úrovni.

Zaspomínajte si na detstvo s tradičnými pochúťkami

Podľa psychológov patria spomienky na jedlo medzi tie najsilnejšie.