Utorok, 27. október, 2020 | Meniny má SabínaKrížovkyKrížovky

Hovoriť po anglicky môže každý

Pre tých, ktorí sa donekonečna učia angličtinu, avšak stále majú problém použiť ju, otvára Jazyková škola VIVUES konverzačné kurzy v štyroch jazykových úrovniach.

Pre tých, ktorí sa donekonečna učia angličtinu, avšak stále majú problém použiť ju, otvára Jazyková škola VIVUES konverzačné kurzy v štyroch jazykových úrovniach. Ich cieľom nie je učiť sa nové veci z angličtiny, ale používať už naučené. Tak ako i iné študijné odbory majú v sebe zahrnuté hodiny praxe, rovnako to platí i pre cudzí jazyk. Konverzačné hodiny sú hodiny praxe z angličtiny.

Už v úrovni základných vedomostí je možné bez problémov zvládnuť jednoduchú konverzáciu súvisiacu s pobytom v zahraničí, či vybaviť stručný odkaz od zahraničného dodávateľa. Praktickým nácvikom modelových situácii sa komunikácia z hodiny na hodinu zlepšuje a stráca sa strach z otvorenia úst.

Iste mnohí zažili, že sa chceli niečo opýtať na anglicky vedenej porade, alebo na dovolenke v hoteli, ale obava z angličtiny ich zabrzdila. Nebáť sa opýtať  - to je cieľom konverzačného kurzu pre mierne  pokročilých v Jazykovej  škole VIVEUS.

Opísať dovolenkové miesto, svoj pracovný  úspech alebo argumentovať na pracovnej porade si vyžaduje už inú obratnosť v cudzom jazyku, ktorú je možné získať len pravidelnou praxou. Takúto „prax“ na vysokej úrovni je možné absolvovať v konverzačných kurzoch pre stredne pokročilých, ktoré čerpajú témy z aktuálneho spoločenského diania. Téma, ktorá bola včera predebatovaná na konverzačnom kurze, už zajtra môže byť  témou pracovného obeda so zahraničným kolegom.

Ako všetky zručnosti tak i tie jazykové je potrebné neustále udržiavať a trénovať, inak sa zabúdajú. Pre tie najvyššie jazykové úrovne sú v Jazykovej škola VIVEUS otvorené konverzačné kurzy C1 vedené lektorom s Veľkej Británie.

Konverzačné kurzy angličtiny v sú vedené na podklade kvalitne vypracovaného učebného materiálu, ktorý je neustále aktualizovaný.  Rozpis aktuálne otváraných kurzov Jazykovej školy VIVEUS nájdete na stránke www.viveus.sk.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Pandémia spomaľuje inovácie. Spoločnosti šetria

Podniková mobilita rieši základné potreby firmy aj to, akým spôsobom bude spravovať dopravnú politiku i politiku vozového parku.

Developer roka YIT Slovakia je na Slovensku už desať rokov

K svojim 10. narodeninám dostal aj darček: až 3 ocenenia zo 14. ročníka ASB Gala.

Milan Murcko pri preberaní ceny verejnosti

Pomáhajte čítaním

Kúpou predplatného SME.sk podporíte projekt OMAMA.