Podnikatelia majú pri výbere účtu jasno

Okrem starostlivo vybraných obchodných partnerov dbajú podnikatelia aj na správny výber banky. ČSOB sa doposiaľ v tomto roku stala finančným partnerom už pre viac ako 6 000 podnikateľov a firiem. Až 78 % z nich si pritom otvorilo balík služieb Podnikateľské konto PLUS, ktorý je ideálnou voľbou pre začínajúcich podnikateľov a novozaložené firmy.

V balíku služieb Podnikateľské konto PLUS od ČSOB získa podnikateľ za jednu cenu neobmedzený počet vybraných transakcií, akými sú napr. platby z trvalých príkazov a súhlasov s inkasom či výbery z bankomatov ČSOB v SR. Podľa údajov banky totiž až 50 % podnikateľov uskutočňuje svoje pravidelné platby práve formou trvalých príkazov alebo súhlasov s inkasom.

Medzi najdôležitejšie služby pre podnikateľov patria najmä elektronické platobné služby. „Z našich štatistík vyplýva, že až 70 % podnikateľov realizuje mesačne celkovo do 10 elektronických transakcií, preto sú tiež automaticky zahrnuté v cene balíka služieb Podnikateľské konto PLUS“, hovorí Andrea Lazar, riaditeľka odboru Komfort platieb ČSOB.

Od 17.9.2012 môžu podnikatelia po založení tohto balíka služieb navyše ešte ušetriť - ČSOB im počas prvých 3 mesiacov odpustí poplatok za jeho vedenie. Zľavu z poplatku za vedenie účtu (50% al. 100%) však môžu získať aj po uplynutí tohto obdobia, stačí splniť podmienky pre aktívne využívanie účtu.

Do 30.11.2012 ponúka ČSOB výhody aj pri podnikateľských úveroch. Tri mesiace od založenia účtu Podnikateľské konto Plus môžu podnikatelia bez poplatku za poskytnutie získať Povolené prečerpanie Kontakt až do výšky 5 000 € a bez predkladania finančných výkazov. Rovnako im banka ponúka 50% zľavu z poplatku za poskytnutie štandardného prevádzkového alebo investičného úveru.

V rámci Malého investičného úveru umožňuje ČSOB prerušiť podnikateľom splátky vtedy, kedy očakávajú výpadky vo svojich príjmoch. Dokážu si tak vopred naplánovať odklad splátok. Štatutári právnických osôb alebo živnostníci, ktorí si od 17.9.2012 založia účet Podnikateľské konto Plus, získajú na 1 rok bez poplatku i osobný účet ČSOB Pohoda.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu