Union robí najviac pre vaše zdravie

Ak vám záleží na zdraví a súčasne chcete mať istotu, že sa o vás u lekára a v nemocnici dobre a rýchlo postarajú, je pre vás Union zdravotná poisťovňa najlepšia voľba.

Ak vám záleží na zdraví a súčasne chcete mať istotu, že sa o vás u lekára a v nemocnici dobre a rýchlo postarajú, je pre vás Union zdravotná poisťovňa najlepšia voľba.

6 dôvodov, prečo sa poistiť  v Union zdravotnej poisťovni

1. Rýchla a kvalitná zdravotná starostlivosť

Union zdravotná poisťovňa (Union) neuplatňuje žiadne limity na vaše liečenie. Práve naopak, širokej sieti vyše 11 000 zmluvných lekárov uhrádza všetku medicínsky uznanú zdravotnú starostlivosť na vaše rýchle a kvalitné vyliečenie.

2. Najkratšie čakacie lehoty na operácie

Keď budete potrebovať liečenie, Union sa o vás postará najrýchlejšie zo všetkých. Napríklad na totálnu endoprotézu kolenného kĺbu čakajú poistenci štátnej Všeobecnej zdravotnej poisťovne až o 5 mesiacov viac ako v Union zdravotnej poisťovni. Celkovo má Union na čakacích listinách 11-krát menej ľudí ako štátna poisťovňa a 5-krát menej ľudí ako Dôvera.

graf_online_advertorial-r319.jpg

3. Najlepšia prevencia pre zachovanie zdravia

Union financuje najviac preventívnych opatrení na to, aby ste si pevné zdravie zachovali čo najdlhšie. V rámci prevencie máte k dispozícii celú sériu preventívnych očkovaní proti závažným chorobám, ako sú chrípka, kliešťová encefalitída, kiahne či žltačka. Vaše zdravie chránia aj preventívne vyšetrenia rakoviny krčka maternice, hrubého čreva či príspevok na pečatenie zubov pre malé deti pri predchádzaní kazom.

4. Nadštandardné liečebné výkony

Union robí pre vaše zdravie mnoho opatrení nad rámec zákona.

Čerstvým rodičom pomáhame zmierniť obavy o ich novorodencov bezplatným zapožičaním domáceho monitoru dychu a pohybu detí do 6. mesiaca veku. Union tiež podporuje jednodňovú chirurgiu pri množstve zákrokov tak, aby ste nemuseli zbytočne ležať v nemocnici, ale mohli sa liečiť v pohodlí domova.

5. Služba Preventívna pripomienka

Aby ste nezabudli na  preventívne prehliadky, Union vám pošle informáciu formou SMS alebo emailu o blížiacom sa termíne preventívnych prehliadok u lekára, na ktoré máte nárok.

6. Vraciame najviac peňazí do zdravotníctva

V systéme revíznej činnosti, čiže pri v odhaľovaní neopodstatnených faktúr, je Union najdôkladnejšia poisťovňa na Slovensku. Zdravotníctvu tak ušetríme až o 37% financií viac ako ostatné poisťovne. Tieto prostriedky vraciame späť lekárom, ktorí vás skutočne liečia.

Ako prejsť do Union zdravotnej poisťovne?

Zdravotnú poisťovňu môžete zmeniť najneskôr do

30. septembra 2012, novým poistencom Union zdravotnej poisťovne

sa tak stanete od 1. januára 2013.

Tri spôsoby, ako sa stať poistencom Unionu:

1. Navštívte niektoré z 38 kontaktných miest Union zdravotnej poisťovne a osobne vyplňte prihlášku. Naši pracovníci vám pri jej vypĺňaní radi pomôžu.
  2. Stiahnite si prihlášku na www.unionzp.sk, vyplňte, podpíšte a zašlite poštou na centrálu poisťovne.
  3. Zavolajte na zákaznícku linku 0850 003 333 a operátor vyplní prihlášku za vás, pošle a vy ju už len podpíšete.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu