Pondelok, 18. január, 2021 | Meniny má BohdanaKrížovkyKrížovky

Domácnostiam hrozí najmä vytopenie a krádež

Vedeli ste, že viac ako 30% škôd v slovenských domácnostiach spôsobuje vytopenie bytu či domu vodou z vodovodných kohútikov, radiátorov a práčok?

Vyplýva to z dlhoročných štatistík poistných udalostí poisťovne Union, ktorá je aj prevádzkovateľom služby poistenie.sme.sk. Takmer 17% škôd majú na svedomí živelné udalosti (napr. požiar, blesk, víchrica). Vysoký podiel na škodách má aj vlámanie a krádež zariadenia domácnosti. Na vlámanie síce pripadá len každá deviata škoda  (11%), avšak v peňažnom vyjadrení každé štvrté vyplatené euro. Nezanedbateľné sú aj škody spôsobené na majetku a zdraví tretej strane (13%), napr. vytopenie susedov, pád škridly na cudzie auto a pod.

Škody spôsobené živelnými udalosťami, vodou, požiarom alebo zlodejmi pokryje kvalitné poistenie domácnosti, ktoré si môžete uzatvoriť online, rýchlo a výhodne na stránke poistenie.sme.sk/poistenie-majetku-online.

Vybrať si môžete z nasledujúcich produktov - typov poistenia majetku: Poistenie domu, Poistenie bytu, Poistenie domácnosti a Poistenie zodpovednosti za škodu. Napríklad pre poistenie domácnosti v byte sú k dispozícii tri typy balíkov poistného krytia, s cenou ročného poistného základného balíka Domácnosť už za necelých 15 € (cena sa líši podľa lokality a zvolenej poistnej sumy).

Okrem vysokého komfortu uzatvárania zahŕňajúceho aj rýchly výpočet ceny poistenia majú návštevníci stránky poistenie.sme.sk možnosť platiť viacerými spôsobmi - kartou, platobnými portálmi šiestich bánk; zmluvu a ostatné dôležité dokumenty dostanú e-mailom.

Samozrejmosťou je online dostupnosť podmienok uzatváranej poistnej zmluvy pred jej uzavretím, a tiež telefonická kontaktná linka pre akékoľvek prípadné otázky.

Poistite sa jednoducho, rýchlo a pohodlne online na poistenie.sme.sk.

O prevádzkovateľovi služby:

Union poisťovňa, a.s. na slovenskom trhu pôsobí od roku 1992 a ponúkajúca okrem cestovného poistenia, poistenia majetku, povinného zmluvného poistenia aj životné poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Union poisťovňa, a.s. ako prvá umožnila klientom platiť za poistenie online; v roku 2007 na Slovensko priniesla SMS poistenie, ktoré si môžu klienti pohodlne uzatvoriť už aj cez mobilné aplikácie. Jej sesterskou spoločnosťou je Union zdravotná poisťovňa a preto aj jej poistenci majú nárok na atraktívne zľavy napr. pri cestovnom či povinnom zmluvnom poistení. Union poisťovňa, a.s. je členom silnej medzinárodnej skupiny Achmea, a preto kladie veľký dôraz na transparentnosť, etiku a poskytovanie nadštandardných služieb pre klientov.

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Mozog Penty na kolenách: Aký je Hačšákov príbeh v Pente?

Januárové číslo biznisového mesačníka INDEX je už v predaji.

MATADOR Group mení vizuálnu identitu značky

Stojí za ňou brandingová agentúra GALTON Brands

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon

Fokus očná optika sa stala exkluzívnym partnerom značky Nikon pre Slovensko a Českú republiku v segmente dioptrických skiel.