Domácnostiam hrozí najmä vytopenie a krádež

Vedeli ste, že viac ako 30% škôd v slovenských domácnostiach spôsobuje vytopenie bytu či domu vodou z vodovodných kohútikov, radiátorov a práčok?

Vyplýva to z dlhoročných štatistík poistných udalostí poisťovne Union, ktorá je aj prevádzkovateľom služby poistenie.sme.sk. Takmer 17% škôd majú na svedomí živelné udalosti (napr. požiar, blesk, víchrica). Vysoký podiel na škodách má aj vlámanie a krádež zariadenia domácnosti. Na vlámanie síce pripadá len každá deviata škoda  (11%), avšak v peňažnom vyjadrení každé štvrté vyplatené euro. Nezanedbateľné sú aj škody spôsobené na majetku a zdraví tretej strane (13%), napr. vytopenie susedov, pád škridly na cudzie auto a pod.

Škody spôsobené živelnými udalosťami, vodou, požiarom alebo zlodejmi pokryje kvalitné poistenie domácnosti, ktoré si môžete uzatvoriť online, rýchlo a výhodne na stránke poistenie.sme.sk/poistenie-majetku-online.

Vybrať si môžete z nasledujúcich produktov - typov poistenia majetku: Poistenie domu, Poistenie bytu, Poistenie domácnosti a Poistenie zodpovednosti za škodu. Napríklad pre poistenie domácnosti v byte sú k dispozícii tri typy balíkov poistného krytia, s cenou ročného poistného základného balíka Domácnosť už za necelých 15 € (cena sa líši podľa lokality a zvolenej poistnej sumy).

Okrem vysokého komfortu uzatvárania zahŕňajúceho aj rýchly výpočet ceny poistenia majú návštevníci stránky poistenie.sme.sk možnosť platiť viacerými spôsobmi - kartou, platobnými portálmi šiestich bánk; zmluvu a ostatné dôležité dokumenty dostanú e-mailom.

Samozrejmosťou je online dostupnosť podmienok uzatváranej poistnej zmluvy pred jej uzavretím, a tiež telefonická kontaktná linka pre akékoľvek prípadné otázky.

Poistite sa jednoducho, rýchlo a pohodlne online na poistenie.sme.sk.

O prevádzkovateľovi služby:

Union poisťovňa, a.s. na slovenskom trhu pôsobí od roku 1992 a ponúkajúca okrem cestovného poistenia, poistenia majetku, povinného zmluvného poistenia aj životné poistenie a doplnkové zdravotné poistenie. Union poisťovňa, a.s. ako prvá umožnila klientom platiť za poistenie online; v roku 2007 na Slovensko priniesla SMS poistenie, ktoré si môžu klienti pohodlne uzatvoriť už aj cez mobilné aplikácie. Jej sesterskou spoločnosťou je Union zdravotná poisťovňa a preto aj jej poistenci majú nárok na atraktívne zľavy napr. pri cestovnom či povinnom zmluvnom poistení. Union poisťovňa, a.s. je členom silnej medzinárodnej skupiny Achmea, a preto kladie veľký dôraz na transparentnosť, etiku a poskytovanie nadštandardných služieb pre klientov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Moskva alebo Petrohrad?

Aké auto si vybrať - nové, zánovné alebo jazdené?

Jubilejná desiata KOCKA privíta zákazníkov v Starej Ľubovni

Nový článokHB Reavis predstavuje projekt Stanica Nivy na veľtrhu