ČSOB odpúšťa 3 mesačné splátky hypotéky

Najviac manželských párov si berie hypotéku v popradskom regióne (64,25%), naopak najmenej v Bratislave (40,18%). V hlavnom meste má hypotéku najviac slobodných klientov - až 45,93%.

Najviac manželských párov si berie hypotéku v popradskom regióne (64,25%), naopak najmenej v Bratislave (40,18%). V hlavnom meste má hypotéku najviac slobodných klientov (45,93%), rozvedení zase prevyšujú ostatné regióny v Banskej Bystrici a okolí (13,73%).

Dominujú manželské páry

Najčastejšie si hypotéku berú manželské páry (vo všetkých regiónoch), s výnimkou bratislavského kraja. Tam prevažujú jednotlivci, ktorí sú v ostatných regiónoch druhou najpočetnejšou skupinou. Spoločnú hypotéku si berú aj partneri, ktorí nie sú manželmi (druh/družka). Najviac ich je v Banskej Bystrici a okolí, najmenej v Bratislave.

Najmladší a najstarší klient s hypotékou

Najmladší klient, ktorý si zobral hypotéku v ČSOB, má 19 rokov. Splácať ju bude 30 rokov. Naopak, najstarší má 61 rokov a úver si zobral na 4 roky.

Priemerná hypotéka

Priemerná výška hypotéky v rámci celého Slovenska je podĺa štatistík ČSOB 46 066 €. Suma sa líši v jednotlivých regiónoch. Najvyššia je v Bratislave a okolí (64 354 €), naopak najnižšia v Banskej Bystrici (36 458 €). Od výšky hypotéky závisí aj priemerná mesačná splátka, ktorá je najvyššia v bratislavskom regióne (405 €) a najnižšia v Banskej Bystrici (242 €).

Odpúšťame 3 mesačné splátky

S hypotékou od ČSOB získajú klienti 3 splátky bez zaplatenia. Každá z odpustených splátok môže byť až do výšky 500 €. S našou hypotékou tak môžu klienti na splátkach ušetriť až 1 500 €, získať výhodnú úrokovú sadzbu, za spracovanie úveru neplatia poplatok a úver im schválime už do 24 hodín.

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.