ČSOB odpúšťa 3 mesačné splátky hypotéky

Najviac manželských párov si berie hypotéku v popradskom regióne (64,25%), naopak najmenej v Bratislave (40,18%). V hlavnom meste má hypotéku najviac slobodných klientov - až 45,93%.

Najviac manželských párov si berie hypotéku v popradskom regióne (64,25%), naopak najmenej v Bratislave (40,18%). V hlavnom meste má hypotéku najviac slobodných klientov (45,93%), rozvedení zase prevyšujú ostatné regióny v Banskej Bystrici a okolí (13,73%).

Dominujú manželské páry

Najčastejšie si hypotéku berú manželské páry (vo všetkých regiónoch), s výnimkou bratislavského kraja. Tam prevažujú jednotlivci, ktorí sú v ostatných regiónoch druhou najpočetnejšou skupinou. Spoločnú hypotéku si berú aj partneri, ktorí nie sú manželmi (druh/družka). Najviac ich je v Banskej Bystrici a okolí, najmenej v Bratislave.

Najmladší a najstarší klient s hypotékou

Najmladší klient, ktorý si zobral hypotéku v ČSOB, má 19 rokov. Splácať ju bude 30 rokov. Naopak, najstarší má 61 rokov a úver si zobral na 4 roky.

Priemerná hypotéka

Priemerná výška hypotéky v rámci celého Slovenska je podĺa štatistík ČSOB 46 066 €. Suma sa líši v jednotlivých regiónoch. Najvyššia je v Bratislave a okolí (64 354 €), naopak najnižšia v Banskej Bystrici (36 458 €). Od výšky hypotéky závisí aj priemerná mesačná splátka, ktorá je najvyššia v bratislavskom regióne (405 €) a najnižšia v Banskej Bystrici (242 €).

Odpúšťame 3 mesačné splátky

S hypotékou od ČSOB získajú klienti 3 splátky bez zaplatenia. Každá z odpustených splátok môže byť až do výšky 500 €. S našou hypotékou tak môžu klienti na splátkach ušetriť až 1 500 €, získať výhodnú úrokovú sadzbu, za spracovanie úveru neplatia poplatok a úver im schválime už do 24 hodín.

Attracting talent – Why Millennials are choosing to join Johnson

Millennials are the largest pool of potential employees, and the most attractive because of their high education level.

Aké sú gastrotrendy pre rok 2018?

Známy šéfkuchár Vojto Artz prezradil, čo bude hýbať svetom gastronómie v roku 2018.

Chcete bývať na dobrom mieste? Zakotvite v Adlerovej!

Nový projekt na Furči nerobí kompromisy medzi dostupnosťou a pokojným bývaním.

Objavte majestátne Tatry kúsok po kúsku

Miesto nerušeného oddychu, športového vyžitia a adrenalínových zážitkov. Aj také sú Tatry.