Sobota, 7. december, 2019 | Meniny má Ambróz

Telekom kreslí pre nepočujúcich podnikateľov

Telekom prostredníctvom stránky www.umenieprevolat.sk nielen hovorí o aktuálnom portfóliu biznis paušálov Biznis Star, ale dáva verejnosti možnosť nakresliť v online skicári akúkoľvek kresbu, ktorou môže pomôcť podnikateľom so sluchovým postihnutím.

Za každú kresbu venuje Telekom prostredníctvom nadačného fondu 1 euro na podporu podnikania Nepočujúcich. Vďaka kresbám navštívia už existujúci nepočujúci podnikatelia špeciálny kurz marketingových a predajných zručností. Prostredníctvom zážitkového učenia a konzultácií sa budú učiť ako osloviť zákazníka, ako s ním komunikovať či pripraviť si marketingové materiály v závislosti od produktu a služby. Práve toto je oblasť, s ktorou majú podnikatelia so sluchovým postihnutím aj po založení živnosti najväčší problém. Kurz bude navyše tlmočený do posunkového jazyka, aby Nepočujúci dostali informácie v ich vlastnom jazyku.

Ľudia môžu nakresliť čokoľvek, zároveň majú šancu vyhrať jeden zo štýlových tabletov či smartfónov. V online skicári si môžu podľa mena alebo firmy vyhľadať, či už niečo nakreslil aj kolega alebo kamarát, prípadne ho na kreslenie pozvať.

Možnosť kresliť a pomôcť tak nepočujúcim podnikateľom môže verejnosť do konca októbra.

Zároveň za každého nového fanúšika facebookovej stránky Telekom SK pribudne až do konca októbra taktiež jedno euro na podporu nepočujúcich podnikateľov.

Rezerváciou first moment dovolenky viete ušetriť aj 40% z ceny

Kedy a komu sa oplatí rezervovať dovolenku s predstihom?

7 tipov, ako zariadiť malú kuchyňu

Patríte medzi majiteľov malých kuchýň? Tak určite viete, ako je niekedy ťažké navrhnúť jej priestor tak, aby sa do nej vše vošlo.

​​​​​​​Darujte pod stromček stolovú hru o Gorile

Ahoj vtáčik, si tu? Gorila ti radosť z Vianoc nepokazí. Priatelia sa dali dokopy a vyrobili vtipnú kvízovú hru o známych kauzách.