Telekom kreslí pre nepočujúcich podnikateľov

Telekom prostredníctvom stránky www.umenieprevolat.sk nielen hovorí o aktuálnom portfóliu biznis paušálov Biznis Star, ale dáva verejnosti možnosť nakresliť v online skicári akúkoľvek kresbu, ktorou môže pomôcť podnikateľom so sluchovým postihnutím.

Za každú kresbu venuje Telekom prostredníctvom nadačného fondu 1 euro na podporu podnikania Nepočujúcich. Vďaka kresbám navštívia už existujúci nepočujúci podnikatelia špeciálny kurz marketingových a predajných zručností. Prostredníctvom zážitkového učenia a konzultácií sa budú učiť ako osloviť zákazníka, ako s ním komunikovať či pripraviť si marketingové materiály v závislosti od produktu a služby. Práve toto je oblasť, s ktorou majú podnikatelia so sluchovým postihnutím aj po založení živnosti najväčší problém. Kurz bude navyše tlmočený do posunkového jazyka, aby Nepočujúci dostali informácie v ich vlastnom jazyku.

Ľudia môžu nakresliť čokoľvek, zároveň majú šancu vyhrať jeden zo štýlových tabletov či smartfónov. V online skicári si môžu podľa mena alebo firmy vyhľadať, či už niečo nakreslil aj kolega alebo kamarát, prípadne ho na kreslenie pozvať.

Možnosť kresliť a pomôcť tak nepočujúcim podnikateľom môže verejnosť do konca októbra.

Zároveň za každého nového fanúšika facebookovej stránky Telekom SK pribudne až do konca októbra taktiež jedno euro na podporu nepočujúcich podnikateľov.

Prihláste sa a vložte PR článok

Slovenské mestá môžu využiť eurofondy na zelené strechy

Na ochranu pred horúčavami môžu mestá získať eurofondy, výzva je stále platná, termín uzávierky ďalšieho kola je 29. september.

Plug-in, hybrid alebo elektromobil? Poradíme, ako správne vybrať

Zvažujete prechod od spaľovacieho motora k elektrickému? Toto by ste mali predtým vedieť.

Program obnovy chodníkov v Starom Meste schválený

M. Borguľa predložil uznesenie s návrhom Programu obnovy chodníkov na území Starého Mesta. Uznesenie bolo zastupiteľstvom prijaté.

Stavebná fakulta STU získala certifikát EUR-ACE

Zväz slovenských vedeckých spoločností udelil štyrom fakultám dvoch slovenských univerzít prvé certifikáty EUR-ACE.