Telekom kreslí pre nepočujúcich podnikateľov

Telekom prostredníctvom stránky www.umenieprevolat.sk nielen hovorí o aktuálnom portfóliu biznis paušálov Biznis Star, ale dáva verejnosti možnosť nakresliť v online skicári akúkoľvek kresbu, ktorou môže pomôcť podnikateľom so sluchovým postihnutím.

Za každú kresbu venuje Telekom prostredníctvom nadačného fondu 1 euro na podporu podnikania Nepočujúcich. Vďaka kresbám navštívia už existujúci nepočujúci podnikatelia špeciálny kurz marketingových a predajných zručností. Prostredníctvom zážitkového učenia a konzultácií sa budú učiť ako osloviť zákazníka, ako s ním komunikovať či pripraviť si marketingové materiály v závislosti od produktu a služby. Práve toto je oblasť, s ktorou majú podnikatelia so sluchovým postihnutím aj po založení živnosti najväčší problém. Kurz bude navyše tlmočený do posunkového jazyka, aby Nepočujúci dostali informácie v ich vlastnom jazyku.

Ľudia môžu nakresliť čokoľvek, zároveň majú šancu vyhrať jeden zo štýlových tabletov či smartfónov. V online skicári si môžu podľa mena alebo firmy vyhľadať, či už niečo nakreslil aj kolega alebo kamarát, prípadne ho na kreslenie pozvať.

Možnosť kresliť a pomôcť tak nepočujúcim podnikateľom môže verejnosť do konca októbra.

Zároveň za každého nového fanúšika facebookovej stránky Telekom SK pribudne až do konca októbra taktiež jedno euro na podporu nepočujúcich podnikateľov.

Prihláste sa a vložte PR článok

4 rady pre deti a dospelých, ako sa starať o pokožku

Ľudské telo sa v priebehu života vyvíja. Najväčšie zmeny sú viditeľné u detí, ktoré sa menia doslova každým dňom.

Výstava Podoby lásky zobrazí skutočné osudy konkrétnych žien

„Dnes je Magda šťastná. Podarilo sa jej rozviesť, žije v byte, ktorý je v jej výlučnom vlastníctve.

Tohtoročné trhy pred Auparkom bude otvárať Vidiek

Vianočné trhy na námestí pred košickým Auparkom otvorí v sobotu 25. novembra známa slovenská poprocková skupina Vidiek.

Vyrábajú v malom, no presadili sa. Sessler a Farmárske lupienky

Už ich dostanete dokonca aj v Kauflande.