Otravujú vás predajné telefonáty? Na tieto sa budete tešiť!

Telefonáty môžu slúžiť na budovanie dlhodobých vzťahov medzi verejnoprospešnými organizáciami a ich darcami.

Telefonáty môžu slúžiť na budovanie dlhodobých vzťahov medzi verejnoprospešnými organizáciami a ich darcami.

Aj vy už máte dosť telefonátov od prieskumných agentúr či firiem, ktoré sa vám snažia niečo ponúknuť a ktoré ukončíte po pár sekundách? Telefón však okrem predaja môže slúžiť aj na  budovanie vzťahov medzi vami a vašou obľúbenou verejnoprospešnou organizáciou.

Svetoznámy priekopník v oblasti budovania vzťahov a získavania zdrojov pre verejnoprospešné organizácie cez telefón Rich Fox už viac ako 30 rokov počúva, že to nemôže fungovať. No rovnako dlhú dobu sa mu úspešne darí dokazovať, že sa to predsa len dá.

Počas svojej kariéry vyškolil v umení využívania telefónu na prácu s darcami stovky fundraiserov po celom svete. Ako skúseného odborníka ho angažovali aj najznámejšie organizácie ako UNICEF, Greenpeace, Amnesty International, Lekári bez hraníc, Oxfam či Červený kríž. Za svoje celoživotné zásluhy sa stal členom britskej Kráľovskej spoločnosti na podporu umenia, výroby a obchodu.

10. októbra 2012 bude v rámci 3. slovensko-českej konferencie o fundraisingu do tajov remesla budovania vzťahov cez telefón zaúčať aj slovenské verejnoprospešné a neziskové organizácie na vzdelávacom seminári Fundraising cez telefón.

3. slovensko-českú konferenciu o fundraisingu pod názvom Investície do fundraisingu - za málo peňazí málo muziky? organizuje Slovenské centrum fundraisingu 10.-12. októbra 2012 v sídle Slovenskej sporiteľne na Tomášikovej ul. 48 v Bratislave.

Účastníci sa dozvedia najdôležitejšie fakty o telefundraisingu, o možnostiach jeho využitia u nás a získajú aj praktické rady, komu volať, ako napísať dobrý scenár telefonátu či ako správne reagovať na negatívne reakcie.

Telefundraising je efektívny nástroj získavania zdrojov pre veľké aj malé verejnoprospešné a neziskové organizácie. Objavte preto potenciál tohto nového trendu vo fundraisingu!

Bližšie informácie: http://fundraising.sk/download/SK_CZ_Konferencia_2012_Seminar_Fox.pdf

Informácie o 3. slovensko-českej konferencii o fundraisingu: http://fundraising.sk/konferencie/3-sk-cz-konferencia

Budujte svoje vzťahy s darcami cez telefón a nenechajte si ujsť tento skvelý seminár!

logo_konferencie-r179.jpg

S kreditkou začína pohodová dovolenka už na letisku

S kartu Mastercard World od VÚB Banky nezačnete dovolenku na preplnenom letisku, ale v pohodlí letiskových VIP salónikov.

Aká je ideálna vlhkosť a teplota v byte? Výskum hovorí jasne

Útulný domov je výsledkom správnej teploty a vlhkosti.

Veríte brusniciam pri zápaloch močových ciest? Nemusia stačiť

Nový prípravok Cys-Control Fort spája viaceré účinné látky a pomáha aj pri chronických ťažkostiach.