Kto chce prekonať svetový rekord na maratóne v Košiciach?

Na najstaršom európskom maratóne v Košiciach pôjde aj tento rok o veľa. Mnoho zvučných mien je zárukou toho, že o svetový rekord sa pokúsi nejeden bežec.

Na najstaršom európskom maratóne v Košiciach pôjde aj tento rok o veľa. Mnoho zvučných mien je zárukou toho, že o svetový rekord sa pokúsi nejeden bežec.

O rekord na preslávenom maratóne však zabojuje aj online poisťovňa Genertel.sk. Tá plánuje svojím minihavarijným poistením v jeden deň bezplatne poistiť viac ako 10.000 bežcov a divákov maratónu.

Miroslav Chovan, riaditeľ Genertel.sk tvrdí, že pravidelný beh, bicyklovanie alebo tenis dokážu znížiť cenu povinného zmluvného poistenia automobilov, na ktoré sa táto online poisťovňa zameriava. Vychádza z toho, že ľudia, ktorí sa venujú športu, majú rýchlejšie reflexy, vedia rýchlejšie reagovať a z toho dôvodu spôsobujú i menej dopravných nehôd. „Okrem toho je správanie aktívnych športovcov zodpovednejšie nielen k sebe ale aj k svojmu okoliu. A zodpovednosť ako taká sa prejaví aj väčšou opatrnosťou na cestách,“ dodáva M. Chovan.

Slávny Košický maratón, ktorý sa tento rok koná aj vďaka online poisťovni Genertel.sk sa uskutoční 7. októbra. Zúčastnia sa ho bežci až zo 49 krajín sveta. Zo slovenských mien naživo uvidíme aj Anastáziu Kuzminovú alebo Mateja Tótha.

Viac info ako získať poistku ZADARMO tu

Prihláste sa a vložte PR článok

Zanzibar je plný lákadiel na dokonalú exotickú dovolenku

Zanzibar, ostrov tyrkysovej a priezračnej vody, bieleho piesku a skvelého jedla

Intímna hygiena – celoročná záležitosť

Letné horúčavy, kúpanie, hudobné festivaly, cestovanie – to sú nám známe situácie.

Rastie nám pokrivená generácia?

Zhrbené hlavy nad mobilmi či tabletmi niekoľko hodín denne. Čo hovorí odborník

Pivovar Šariš podporí cestovný ruch v Prešovskom kraji

Projekty na rozvoj cestovného ruchu majú šancu získať prostriedky od Pivovaru Šariš, ktorý patrí do spoločnosti Pivovary Topvar.