Sobota, 24. október, 2020 | Meniny má KvetoslavaKrížovkyKrížovky

Kto chce prekonať svetový rekord na maratóne v Košiciach?

Na najstaršom európskom maratóne v Košiciach pôjde aj tento rok o veľa. Mnoho zvučných mien je zárukou toho, že o svetový rekord sa pokúsi nejeden bežec.

Na najstaršom európskom maratóne v Košiciach pôjde aj tento rok o veľa. Mnoho zvučných mien je zárukou toho, že o svetový rekord sa pokúsi nejeden bežec.

O rekord na preslávenom maratóne však zabojuje aj online poisťovňa Genertel.sk. Tá plánuje svojím minihavarijným poistením v jeden deň bezplatne poistiť viac ako 10.000 bežcov a divákov maratónu.

Miroslav Chovan, riaditeľ Genertel.sk tvrdí, že pravidelný beh, bicyklovanie alebo tenis dokážu znížiť cenu povinného zmluvného poistenia automobilov, na ktoré sa táto online poisťovňa zameriava. Vychádza z toho, že ľudia, ktorí sa venujú športu, majú rýchlejšie reflexy, vedia rýchlejšie reagovať a z toho dôvodu spôsobujú i menej dopravných nehôd. „Okrem toho je správanie aktívnych športovcov zodpovednejšie nielen k sebe ale aj k svojmu okoliu. A zodpovednosť ako taká sa prejaví aj väčšou opatrnosťou na cestách,“ dodáva M. Chovan.

Slávny Košický maratón, ktorý sa tento rok koná aj vďaka online poisťovni Genertel.sk sa uskutoční 7. októbra. Zúčastnia sa ho bežci až zo 49 krajín sveta. Zo slovenských mien naživo uvidíme aj Anastáziu Kuzminovú alebo Mateja Tótha.

Viac info ako získať poistku ZADARMO tu

Skryť Vypnúť reklamu

Skryť Vypnúť reklamu

Tesco prináša zákazníkom potraviny za každých okolností

Tesco si plne uvedomuje svoju zodpovednosť pri zásobovaní obyvateľov Slovenska potravinami.

Vedeli ste, že jablká majú svoj medzinárodný deň?

Netradične ho oslávili v BILLA.

Zostáva už len 7 dní na predloženie žiadosti o grant

Grant vo výške 30 000 eur môžu vybrané subjekty získať vďaka charitatívnemu behu No Finish Line